Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

asarkaya58 29.11.2009 17:55

Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

SELAMÜN ALEYKÜM TÜM KURTLAPALI HEMŞERİLERİME GURBETTE BURUK BİR BAYRAM GEÇİRİYORUZ AMA BU SİTEYE GİRİPTE SİZLERİN YAZILARINI VE MEMLEKETİMİZİ ANLATANA RESİMLERİ GÖRÜNCE SANKİ KURTLAPAYA GİTMİŞ GİBİ OLDUM HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER

asarkaya58 29.11.2009 18:13

D:\RESİMLER\kurtlapa\kurtlapa[1].gif

avcınınoğlu 29.11.2009 18:50

bi liyorum nereye üye olduğumu sayın abdussvs bey f.... y..... bey

avcınınoğlu 29.11.2009 19:21

ayrı ca onların bayramını kutlamada bir sakınca olmadığınıda biliyorum beim içim makam mevki fark e t maz on yaşindaki ile doksan yaşındaki bir benim için onun için ben daha baştan tüm sivaslıların daha sonra kurtlapalıların daha sonrada belediye personelinın sen en baş sayfayı es geçmişsin sayın abdussvs bey şunuda bil senin ismini telfuz ettiğin kişi değilim biraz merak et kendimi daha sonra açıklayacağım ha şunuda diyebilirsim neyini merak edeyim buda senin doğal hakın onun için şimdiden kusura kalma ben her eleştiriye açiğim üç şey hariç allah kuran peygamber birde kendi öz yaşantim diğer her konu tartışılırbu günlük bu kadar iyi akşamlar

fevzireiscoşkun 30.11.2009 13:46

NE GÜZEL SEVİNDİM NİHAYET KURTLAPALILARDA SİTELERİNE GİRİP SOHBET ETMEYE SELAMLAŞMAYA BAŞLAMIŞLAR HERKESE SELAMLAR

yiğidoturan 30.11.2009 14:03

[B]fevzi reis ve sevgili kurtlapalılar bayramınız mübarek ola[/B]

yiğidoturan 30.11.2009 14:03

[B]reis nerelerdesin kayıplara karıştın özlettin kendini[/B]

figen-58 30.11.2009 17:02

[QUOTE=yiğidoturan;485657][B]reis nerelerdesin kayıplara karıştın özlettin kendini[/B][/QUOTE]

reis derkennnnnnnnnnnnnn
turan bey kimden bahsettini anlıyalımmmmmmm

hasan723 30.11.2009 23:42

[QUOTE=kaya58_1677;481251]selam hasan kardeş bende siteye giriyorum ama kimseyle karşılaşmadım pek ugrayan yok herhalde. ben ahmet kaya kurtlapalıları siteye bekliyorum.iyi günler[/QUOTE]

slm kardeş ben cok bekledim hala gelen yok sayılı dere cede geliyor lar birtürlü cogalmadılar inşallah cogalır lar bir gün bekliyorum ben seni cıkaramadım tanışır sak iyi olur kimin oglu oldugunu yazar san men mun olurum

fevzireiscoşkun 01.12.2009 09:00

[QUOTE=yiğidoturan;485657][B]reis nerelerdesin kayıplara karıştın özlettin kendini[/B][/QUOTE]

SEVGİLİ TURANIM ÇOK ÇOK TEŞEKÜREDERİM ALLAH SENDEN RAZIOLSUN SENİNDE BAYRAMIN MUBAREK OLSUN ALLAH AİLEYİ EFRATINIZA SAĞLIK SİHAT AFİYET VERSİN İYİSİNDİR İŞALLAH KARDEŞİM

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:59.