![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
Ulaş Yapalı kardeslerim başta osman abim olmak üzere hepinizin bayramını
kutlar ailenizle bir ömür boyu mutluluklar dilerim |
[QUOTE=servet 58;578233]Ulaş Yapalı kardeslerim başta osman abim olmak üzere hepinizin bayramını
kutlar ailenizle bir ömür boyu mutluluklar dilerim[/QUOTE] obir yanda vay halimize vay gelip geçti mübarek ay teşekkür edereim servet bey sizinde bayramınız mübarek olsun |
Eser köyümüzün salkım söğüdü,
Eksik olmaz Yapali´nin yiğidi, Ozandan almışım gerçek öğüdü, Seslenin Aydın´a koşsun da gelsin. |
sivaburs, Diyari ozanın sesi,
Günler var duyulmaz neden nefesi? Koymayın kursakta artık hevesi, Ozanlar yeniden coşsun da gelsin. |
çıkar sivastan ozanın hası
hasretim sılama çekerim yası köyümde versem bu son nefesi cenazeme dostlar koşsunda gelsin |
Yapalı köyünü görmek hala nasip olmadı....
İNŞALLAH birgün ziyaret etme fırsatı bulurum.. |
[QUOTE=OSMAN ECE;581301]çıkar sivastan ozanın hası
hasretim sılama çekerim yası köyümde versem bu son nefesi cenazeme dostlar koşsunda gelsin[/QUOTE] bir dörtlük yazayım size uyarsa gurbette yavrular sesim duyarsa azrail gelipte burda cana kıyarsa kuzularım dağları aşsında gelsin |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;582793]bir dörtlük yazayım size uyarsa
gurbette yavrular sesim duyarsa azrail gelipte burda cana kıyarsa kuzularım dağları aşsında gelsin[/QUOTE] BENİM KÖYÜMÜ MERAKMI SARDIN SÖYLERSEN DİNLERİM İÇİNDE DERDİN HARMAN OLDUĞU YER YIĞİDİN MERDİN BENİM DOĞDUĞUM KÖYÜM YAPALI |
aşık diyari aşık sefil ikiside canım
kemiğimde ilğim damarda kanım tuzaklar kurulup kapansa önüm kırarım zinciri koşar gelirim |
okudum dörtlüğün gözlerim doldu
sizlerden ayrılalı kaç yıllar oldu sarardı yaprağım güllerim soldu karlı dağları aşar gelirim |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:50. |