![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;343096]Asıklık demekle değil söze bak hele
Sözlerin yol gösterir herkese Sazı elbette öğretirim ben yine Öğrenme kabiliyetin çok iyice[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Emin ol cok azimliyim Bilmem varmiki o kabiliyetim Varsin olsun ögrenmiyeyim Yeterki sizlerle karsilikli bir cay iceyim[/COLOR][/I][/B] |
[B]Gel eyyy dost gel ben burdayım
Yeterki gel! Ne olursan ol yeterki gelll İçinde azcık sevgi merhamet varsa gellll İnsanlara sevenleri ayıranlara biraz ders verelim Kötülükle olmaz diyelim Sevenleri ayırmak büyük günahtır diyelim Onların yeri yoktur diyelim bu dünyada En sonun da bütün sevenleri kavuşturalım birbirlerine eyyy dost.... [/B] |
Kusura bakmayın ozanlar bugün içim yanıyor
Bugün dememe bakmayın yara hergün kanıyor Öyle bir raddedeki ömür dediğim süreç Azrail bile artık yaşamamı kıskanıyor |
Ne ederim neylerim nasıl atarım bilmem
Uzun zaman alacak kayıtlarımı silmem Sadece biliyorum silemedikçe gülmem Zaman tanıyın bana, atlatacağım elbet |
[QUOTE=yerliturkuaz;343102][B]Gel eyyy dost gel ben burdayım
Yeterki gel! Ne olursan ol yeterki gelll İçinde azcık sevgi merhamet varsa gellll İnsanlara sevenleri ayıranlara biraz ders verelim Kötülükle olmaz diyelim Sevenleri ayırmak büyük günahtır diyelim Onların yeri yoktur diyelim bu dünyada En sonun da bütün sevenleri kavuşturalım birbirlerine eyyy dost.... [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Insallah kavusur sevenler Sevgilerinin degerini bilirler Sen fazla üzme kendini Bir gün onlarda yaptiklarini cekecekler[/COLOR][/I][/B] |
[quote=sivaBURs;343103]Kusura bakmayın ozanlar bugün içim yanıyor
Bugün dememe bakmayın yara hergün kanıyor Öyle bir raddedeki ömür dediğim süreç Azrail bile artık yaşamamı kıskanıyor[/quote] Ne oldu siavsburs yine yanarsın Nedir seni böyle yaralayan Varmı bir çare söyle bilelim Aranızı ortanızı bulalım |
[QUOTE=sivaBURs;343103]Kusura bakmayın ozanlar bugün içim yanıyor
Bugün dememe bakmayın yara hergün kanıyor Öyle bir raddedeki ömür dediğim süreç Azrail bile artık yaşamamı kıskanıyor[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Yine seni bayagi karamsar görüyorum Insallah bunlar sadece birer sakadir diyorum Inan yazdiklarini okudukca üzülüyorum Kendini artik biraz toparlamani istiyorum [/COLOR][/I][/B] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;343112][B][I][COLOR="Magenta"]Insallah kavusur sevenler
Sevgilerinin degerini bilirler Sen fazla üzme kendini Bir gün onlarda yaptiklarini cekecekler[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Artık bende vazgeçtim bu sevdadan Sevdiğimin daha fazla üzülmesine dayanamam Kötülükler kötüler cezasını bulur elbet Ama iş işten geçtikten sonra neye yararki....[/B] |
Sizleri seviyorum, bunda yoktur yalanım
Feda olsun sizlere candan arta kalanım Bazen yoğunlaşır duygu, tıkar tüm kanalları Mutluluğun kapısını ben izinsiz çalanım |
[QUOTE=sivaBURs;343109]Ne ederim neylerim nasıl atarım bilmem
Uzun zaman alacak kayıtlarımı silmem Sadece biliyorum silemedikçe gülmem Zaman tanıyın bana, atlatacağım elbet[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Insan düsündükce mahvolur bilirim Insallah bu günleri gecirmeni dilerim Zamana birakma bu isleri derim Bir günde silip atmandir benim fikrim[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=yerliturkuaz;343115][B]
Artık bende vazgeçtim bu sevdadan Sevdiğimin daha fazla üzülmesine dayanamam Kötülükler kötüler cezasını bulur elbet Ama iş işten geçtikten sonra neye yararki....[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Herseyde vardir bir hayir, unutma Sen hep dua et Allah'a Hersey bi sekilde düzelir insallah Sen simdilik gel arif abimizin radyosuna :) [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;343116]Sizleri seviyorum, bunda yoktur yalanım
Feda olsun sizlere candan arta kalanım Bazen yoğunlaşır duygu, tıkar tüm kanalları Mutluluğun kapısını ben izinsiz çalanım[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]O yogunlasan duygulari cok iyi bilirim Daha gecenlerde bende öyleydim Allaha cok sükür zarar görmeden ciktim Seninde o duygusallikdan cikmani cok isterim[/COLOR][/I][/B] |
Ey sandallı kardeşim sana bugün ne oldu
Suskun sakin durursun lalelerin mi soldu Benim dertlerimle sakın siz üzülmeyin İkiz kardeşmiyiz ki derdim seni de vurdu |
[B]Vardır elbet bir hayır
Kaderin önüne geçmek ne haddimize Geç oldu ben yatcam Artık başka sefere Size iyi atışmalar Selam olsun benden herkese....[/B] |
[QUOTE=yerliturkuaz;343125][B]Vardır elbet bir hayır
Kaderin önüne geçmek ne haddimize Geç oldu ben yatcam Artık başka sefere Size iyi atışmalar Selam olsun benden herkese....[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Ve aleykum selam kardesim Bize katildigin icin cok tsk ederim Yarinde gel, yazilarini dört gözle beklerim Sana simdilik iyi geceler dilerim[/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"]Buda ne, sol kulagim cinliyor
Yoksa biri yine dedikodumumu yapiyor Yok canim daha neler Beni zaten bilen biliyor [/COLOR][/I][/B] |
Ey üzüntü bugün son sözüm sana
Ben gülmek istiyorum git ağlayana Üçüncü olmayacak bunu bil lütfen Kapımı açmayacağım artık çalana |
Ozanlarım vakit doldu sahneden çekilirim
Sıkıntımla gerdiysem sizden özür dilerim Allah rahatlık versin burada kalanlara İnşallah düzelirsem yarın yine gelirim |
[QUOTE=sivaBURs;343129]Ey üzüntü bugün son sözüm sana
Ben gülmek istiyorum git ağlayana Üçüncü olmayacak bunu bil lütfen Kapımı açmayacağım artık çalana[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Birak artik, aglama Yazikdir gözyaslarina Gülemezsen yanimizda Bakmam birdaha falina :rolleyes: [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;343131]Ozanlarım vakit doldu sahneden çekilirim
Sıkıntımla gerdiysem sizden özür dilerim Allah rahatlık versin burada kalanlara İnşallah düzelirsem yarın yine gelirim[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Estagfurullah birdaha böyle düsünme Böyle birsey icin birdaha özür dileme Insallah baslarsin nese ile yarinki güne Allah sanada rahatlik vere[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;343124]Ey sandallı kardeşim sana bugün ne oldu
Suskun sakin durursun lalelerin mi soldu Benim dertlerimle sakın siz üzülmeyin İkiz kardeşmiyiz ki derdim seni de vurdu[/QUOTE] Senin derdin beni elbette üzer, Ozanin icinde sevda hep gezer, Yarinden ayrilmak yürekler ezer, Mutlu ol isterim ömrün boyunca. |
Sandalli dünden yorgun ve hasta,
Ilaclar icmeliydim plastik tasta, Gözüm kalmamisti o kalem kasta, Ben kendi halime yanip agladim. |
Yel mi degdi acep gül agacina,
Yari almak lazim hep kucagina, Cikmayinca beden daragacina, Ruhum ayrilamaz gül yüzlü yarden. |
Yine sabah oldu pazar kuruldu,
Koc yigitler cok calisti yoruldu, Benim bu gözlerim sana vuruldu, Gel güzelim senle bize gidelim. Dolap beygiri gibi döner dururum, Sevdanin ugruna yiktim gururum, Senin gibi güzeli nerde bulurum Gel güzelim senle bize gidelim. Karsi ki daglarda yagar dolu kar, Aga baban bizi her yerede arar, Artik vermelisin sende bir karar, Gel güzelim senle bize gidelim. |
senbir yeşil fidan ben de yaprağın,
sarılır dalına yatardım anam, saçların yorganım sinen yatağım, kollarını yastık yapardım anam. senden ayrılalı bu gönlüm kanda, derdim de sen idin derde derman da, görmek için seni bari rüyamda, ayık iken gözüm kapardım anam. huri miydin melek miydin ya neydin, benim için tek umudum herşeydin, yaratıcı tanrı var demeseydin, inan ki ben sana tapardım anam. |
akşam olur kapıları çekilir,
ah ettikçe gözyaşlarım dökülür, babasız yavrunun boynu bükülür, yavrudan haber yok mu gardiyan oy! |
hazan olur ziyaretçiler gelir,
kimsesi olmayan benim gibi köşede kalır, kelepçe açılmaz kolumda kalır, zincir kollarım sıktı gardiyan oy. |
zalımsın gardiyan oy!!!!!!!!!!!!!
|
attılar hücreye soranım yoktur,
düşenin dünyada vay dostu yoktur, suçum saz çalmaktır başka suç yoktur, saçlarımı kesme n'olur gardiyan oy. |
tomurcuk güllerim beni bekliyor,
bir gülüm solarsa gelemem belki, ilkbaharın tadı güzel kokuyor, seherden ağlarsam gülemem belki. güneşin ışğı vurmuş ufuğa, yoksulluk yanımı verdim açığa, kederli günümü koydum ocağa, hayatım pişerse tadamam belki. görürsem o yari yüzlerim güler, sarılır boynuma açılmaz kollar, oturur yanıma derdimi dinler, gönlümü alsa da veremem belki. |
Arkadaşlar topicin de adı üzerinde olduğu gibi "Sitemizin Ozanları" ricamız ctrl+c şeklinde değilde kendi yazdıklarıyla katılması, konu açısından daha uygundur. Katılan arkadaşlar eğer yazdıklarınız kendinize aitse imzanızıda eklemeyi unutmayın lütfen.
|
[QUOTE=karnuslu;343187]tomurcuk güllerim beni bekliyor,
bir gülüm solarsa gelemem belki, ilkbaharın tadı güzel kokuyor, seherden ağlarsam gülemem belki. güneşin ışğı vurmuş ufuğa, yoksulluk yanımı verdim açığa, kederli günümü koydum ocağa, hayatım pişerse tadamam belki. görürsem o yari yüzlerim güler, sarılır boynuma açılmaz kollar, oturur yanıma derdimi dinler, gönlümü alsa da veremem belki.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Anladik Abdullah Papuru cok seversin Her Türküsünü buraya eklersin Senden bir ricam lütfen bak sarki sözler topicine Sevdigin Türküleri söyleyen sanatci ile oraya ekle [/COLOR][/I][/B] |
yazdıklarınız hep tenkit yazısı,
öküz arabasının kırılır bir gün mazısı, öküzün bunda günahı nedir bacım, o da bir kınalı ana kuzusu. |
[QUOTE=karnuslu;343203]yazdıklarınız hep tenkit yazısı,
öküz arabasının kırılır bir gün mazısı, öküzün bunda günahı nedir bacım, o da bir kınalı ana kuzusu.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]sen söyle ne yapmami bekliyorsun Herkes senin yazdigini saniyor bunumu istiyorsun Biraz daha atisma amacli yazarsan sevinirim Kirici kelimeler kullanmamani dilerim[/COLOR][/I][/B] |
kendinizi bu kadar kasmayın,
insanların üzerine basmayın, ALLAH gönlünüze göre versin, iyiliği gönlünüzden kesmeyin... |
[QUOTE=karnuslu;343220]kendinizi bu kadar kasmayın,
insanların üzerine basmayın, ALLAH gönlünüze göre versin, iyiliği gönlünüzden kesmeyin...[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Yazik edersin burda gecen bütün emeklere Sözlerinle hasizlik edersin bizlere Biz kimsenin üzerine basmayiz Basimizin taci yapariz[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;343212][B][I][COLOR="Magenta"]sen söyle ne yapmami bekliyorsun
Herkes senin yazdigini saniyor bunumu istiyorsun Biraz daha atisma amacli yazarsan sevinirim Kirici kelimeler kullanmamani dilerim[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] kırıcı kelimeden "öküz" ise kastın, darıldın hemen suratın astın, sözüm mecazdı üstüne alma, al onu da kurbanda kestim. |
[QUOTE=karnuslu;343228]kırıcı kelimeden "öküz" ise kastın,
darıldın hemen suratın astın, sözüm mecazdı üstüne alma, al onu da kurbanda kestim.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Ben o kelimene kirilmadim Üzerimede alinmadim Ben o lafini cok iyi anladim Daha önce yazdiklarinaydi sözüm[/COLOR][/I][/B] |
anladığını anlamıştım ben zaten,
gıyabında özür dilerim herkesten, ancak dut yemiş bülbül misali, huylanırım altın da olsa kafesten. |
[QUOTE=Sweetgirl;343230][B][I][COLOR="Magenta"]Ben o kelimene kirilmadim
Üzerimede alinmadim Ben o lafini cok iyi anladim Daha önce yazdiklarinaydi sözüm[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] anladığını anlamıştım ben zaten, gıyabında özür dilerim herkesten, ancak dut yemiş bülbül misali, huylanırım altın da olsa kafesten. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:30. |