![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=barikat58;380211]bugün bi numara yaptım
zekamdan bir fikir kaptım işe gitmemek için uyudum kaldım servisi kaçırdım arif abi :D[/quote] Sakın yapma sana numaracı derker Patron seni iş başı yap diye bekler Böyle yaparsan maaşın kuşa döner Tabanyaya kuvvet koş barikatım :D |
[QUOTE=arifcoskun;380278]Sakın yapma sana numaracı derker
Patron seni iş başı yap diye bekler Böyle yaparsan maaşın kuşa döner Tabanyaya kuvvet koş barikatım :D[/QUOTE] [B][I]Bende bekledim servis gelmedi, Yagmur yağdı trafik kilitlendi;:mad: Yollarda beklemekten başım çatladı, Ah İstanbul ömrümüzü bitirdi.[/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;380292][B][I]Bende bekledim servis gelmedi,
Yagmur yağdı trafik kilitlendi;:mad: Yollarda beklemekten başım çatladı, Ah İstanbul ömrümüzü bitirdi.[/I][/B][/QUOTE] sendemi kaçırdın servisi hazan dünde bendim kaçırdıgımı yazan olmamıştır inşallah sana kızan boş ver işi koy çayıda uzan :D |
[QUOTE=barikat58;380298]sendemi kaçırdın servisi hazan
dünde bendim kaçırdıgımı yazan olmamıştır inşallah sana kızan boş ver işi koy çayıda uzan :D[/QUOTE] [B][I]Kaptanın cenazesi varmış glemedi servis, Kızarlarsa bana yaparım becayiş. İşte yatak yorgan mı olurmuş,:D Çörekler, börekler masayı doldurmuş. [/I][/B] |
İstanbu'un trafik derdi bitmiyor
Zamanın da bir yere gidilmiyor Çözüm yerine iyice düğümleniyor Çare toplu taşıma neden gelmiyor |
anadolu kapısı açıldı düşman yıkıldı
burclara türkün bayragı çakıldı anadolu türklerindir akıllara takıldı malazgirtte alparslan hergün anıldı |
bir cuma günü toplandı binlerce aslan
hutbede seslendi komutan alparslan o gün şehit düştü nice kahraman yinede maglup edildi bizanslı düşman |
seneler oldu göremedim daha,
bilmem ki çıkarmıyım sabaha, çile çektim şu dünyada vallaha, köyüm ne haldadır yaylam ne halda... |
gece gündüz yollarını gözlerim,
hasretimi dindirmiyor sözlerim, ağlamaktan kurudu göz yaşlarım, dağlar ne haldadır, çaylar ne halda.. |
nerede kaldı ki komşular eller,
acep ne oldu ki bahçede güller, belki hiç gelemem uzaktır yollar, bağlar ne haldadır bostan ne halda... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:53. |
|