![]() |
-->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;332158]Biz ozanız ozan bizim içimizde
Bu yolda yetişemez kimse bize Sanallık bir gün dönecek gerçeğe Herşey dostluk için eğlenelim biz bize[/QUOTE] Arif kardes döktürürsün diller, Senin sözün ibret olur ellere, Seninle gidelim bizim köyler, Sözün güzel, sazin güzel sivaslim. |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Kirmizi beyaz rengimiz,
Dünyada yoktur dengimiz, Sana olsun övgümüz, Sampiyon Sivasspor. |
--->: Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;332149][B][I][COLOR="Magenta"]Yanlis zamandami gelmisim
Vaktinizin olmadigini bilememisim Bende gercek ozanlarla yazisirim diye Ne kadarda cok sevinmisdim... [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Zamansız gelmedin sen gardaşımda Sabah işe gidecek bu garibanda Uyku geldi agırlık var bu canda Sohbetiniz güzel yarışmak gerek Bundan böyle buna alışmak gerek....Orhan KIZLARKAYASI |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][I][COLOR="Magenta"]Hep abilerimin arasinda kaldim
Bende kendimi ASIK sanirdim Meger ne cok asik varimis burda Ben bu Asik diyarindan kacarim [/COLOR][/I][/B] |
-->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;332178][B][I][COLOR="Magenta"]Hep abilerimin arasinda kaldim
Bende kendimi ASIK sanirdim Meger ne cok asik varimis burda Ben bu Asik diyarindan kacarim [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Öyle kacip gitmek yoktur bacimiz, Sen gidersen inan artar acimiz, Sensiz hic calinmaz bizim sazimiz, Kirilir belimiz, biter sözümüz. |
--->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;332178][B][I][COLOR="Magenta"]Hep abilerimin arasinda kaldim
Bende kendimi ASIK sanirdim Meger ne cok asik varimis burda Ben bu Asik diyarindan kacarim [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Kaçma gel gardaşım selamım sana Aşıgın bagına bülbüller kona Bu gece sivasım şiire kana Alacagın ders var abilerinden...Orhan KIZLARKAYASI |
Cevap: -->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;332174]Arif kardes döktürürsün diller,
Senin sözün ibret olur ellere, Seninle gidelim bizim köyler, Sözün güzel, sazin güzel sivaslim.[/quote] Arif'e tarif gerekmezmiş derler Sen söyle senin sözün özdür dediler Söyleriz bizde bekliyor gençler Daha çok şeyler söyler bu diller;) |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Yine aksam oldu yoruldu gözler,
Erken kalkilacak tükendi sözler, Sizlere dilerim iyi geceler, Günün güzel, gecen güzel sivaslim. |
Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;332194]Yine aksam oldu yoruldu gözler,
Erken kalkilacak tükendi sözler, Sizlere dilerim iyi geceler, Günün güzel, gecen güzel sivaslim.[/quote] Yine geldi veda zamanı gidecek biz Yeni bir güne başlayacak hepimiz Tüm dostlar yarın yine davetlimiz Biz çalak biz söyleyek dinleyin siz:D |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
haydin dostlar geldik yine atmaya :D
neşenize bol neşe katmaya hepinize mutluluk dileyerek içinize bol bol huzurlar dola |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:40. |