![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I]Murat Ince _ Cekil git ...[/I][/B]
|
Yarin mektubu (şiir)..............Hasan İLTER
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] AsLı HüneL Kendine iyi bak
anmadım bir daha adını anmadım giderken ardından yanmadım.. duymadım sesini duymadım görmedın giderken yüzümü görmedın anmadım bir daha adını anmadım giderken ardından yanmadım.. bittin.. bittim.. aşkım yar oldu yaban ellere.. gittin..bittim.. aşkım sana güle güle.. kendine iyi bak canın yanmasın kendine iyi bak aklın bende kalmasın kendine iyi bak sana bir şey olmasın..(2x) duymadın sesimi duymadın görmedın giderken yüzümü görmedin anmadım bir daha adını anmadım giderken ardından yanmadım.. bittin..bittim.. aşkım yar oldu yaban ellere gittin..bittim.. aşkım sana güle güle.. kendine iyi bak canın yanmasın kendine iyi bak aklın bende kalmasın kendine iyi bak sana bir şey olmasın...( [/I][/B][/COLOR] |
radyo ses murat başaran aşık olda aşkı anla
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] dj_arifcoskun
urfali sevmiş Alişan. [/I][/B][/COLOR] |
[B]dj.ataman---kardelen[/B]
|
[COLOR="Red"][B][I] Gökhan - özen Vahhh Vahhhh ( Dj-Arifcoskun ) :)
Demek yalan vaatler, ateşini söndürdün Demek yangın gözlerin seni geri döndürdü , Sakın benden aşk dilenme hani bulmuştun eşini, Kim çaldıysa yüreğini ona söyle o sallasın beşiğini, Çok mahsun gördüm seni Vah vah bensiz öksüzmü kaldın vah vah Hani sen hiç ağlamazdın? Bu ibretlik halinle vah sana vah sana vah El değmemiş aşkımızın resimleri bende durur Bakıyorum yere düşmüş sendeki şahane gurur Sakın benden aşk dilenme hani bulmuştun eşini Kim çaldıysa yüreğini ona söyle o sallasın beşiğini, Çok hicaz gördüm seni Vah vah bensiz öksüzmü kaldın vah vah Hani sen hiç ağlamazdın? Bu ibretlik halinle vah sana vah sana vah Çok hicaz gödüm seni. [/I][/B][/COLOR] |
Cevdet Bağca - Ben Yasaklarda Sevdim..
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] kafamı dinliyorumm ohh bee [/I][/B][/COLOR]
|
Hisset beni tenimde
Dayan yüreğim sensizliğe Haykırırım sana aşkına kana kana İsyanım sana yalnızlığa........................ |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:58. |
|