![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
58 58 58 58 58 58 58 58 58 58 58 vatan köln mekan bende ömer tabiki
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Ayşegül Sivaslı olan anlar ne konustugumuzu.:)Dilşaddd gelmiş nerde kahveler...
|
[I][COLOR=red]selam kizlar nasilsiniz bi ugrayip halinizi hatrinizi sorayim dedim,kendinize iyi bakin hadi byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy[/COLOR][/I]
|
merhaba abicim hoşgeldin buyur biir kayfemizi içiver
|
[IMG]http://wowturkey.com/tr266/Mehmet_kahveler.jpg[/IMG]
[IMG]http://img.fotoambar.com/img/00/82c263de7fdcf6adaea0d731b2d11dc2.gif[/IMG] [B]Kahveci oldum iyice he buyrun , kimin kismetiyse afiyet olsun :)[/B] |
Her yanım karanlık
Her yanım boşluk Hani o sımsıcak ellerin nerede Şimdi bana kaldı yalnız sarhoşluk Beni benden alıp giden gözlerin nerede Nerede, Nerede hayaller nerede Nerede rüyalar nerede O güzelikler Her yanım sensizlik Her yanım soğuk Hani o sevdalı geceler nerede Şimdi bana kaldı dolu mutsuzluk Seni benden çalıp giden özlemin nerede Nerede, Nerede hayaller nerede Nerede rüyaler nerede O güzellikler [I][COLOR=red]sira sarki sözlerinde[/COLOR][/I] |
[QUOTE=KARAMELLL58;502720]merhaba abicim hoşgeldin buyur biir kayfemizi içiver[/QUOTE]
sagol Aysegül tesekkürler |
[B]Selamn Aleykum ben geldi :) [/B]
|
ne demek nedemek herzaman bekleriz
ayrıca lokumlar süper duruyo tüm siteye yeter heralde |
Gide gele çok zaman yoruldum
Yola geldimbende senin oldum Ona buna çok zaman inandım Nasıl olsa benimsin sandım Ateşini yolla bana Kor alevler içindeyimbilmesende Daha daha sokul bana Benimsana geldiğimgibi bana gelmesende Gel benimol sözlerimol Gecelerimkalsın gündüzlerimol Düşlerimol gülüşlerimol Gurbetlerden geriye dönüşlerimol |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:09. |
|