![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=barikat58;381801]ben tanıdım seni,sen yiğit ozan
destanlaşır dile gelir sen yazsan çok iyisin hep böyle kal güzel insan ozanların kralı abim sandallı hasan[/QUOTE] Kurma önümüze sakin barikat, Yüreklerde gizli güzel hakikat, Yapmali kisi heran tatbikat, Ögrenir insanlar güzeli senden. |
[quote=sandalli;381805]Kurma önümüze sakin barikat,
Yüreklerde gizli güzel hakikat, Yapmali kisi heran tatbikat, Ögrenir insanlar güzeli senden.[/quote] barikatı hayatta hep bize kurdular ondan adımızı barikat kodular düştük vurdular kalktık vurdular kimileri var biz nefes aldıkça kudurdular |
.........Bizim Gülümüz....
Yaz bahar aylari geri gelince, Karisir topraga gülümüz bizim, Karlar eriyipte seller inince, Dolar yeni bastan gölümüz bizim. Genclerimiz meydanlara dolunca, Güzel kizlar hayallere dalinca, Baba ocagina geri gelince, Cosar yeni bastan dilimiz bizim. Ask atesi yüreklere düsünce, Yigitlerim hasimlarin secince, Koyun kuzu yaylalara göcünce, Yesile bürünür elimiz bizim. Eser bad-i saba serinlik verir, Güzeller pesinden gencleri sürür, Yagmur yagar sular engine yürür, Yikar engelleri selimiz bizim. Gurbet elden göclerimiz cekilir, Yeniden topraga tohum ekilir, Bugday olur harmanlara dökülür, Ne de güzel olur halimiz bizim. Hasan ilter |
dolsun semaverler çaylar demlensin
koysunlar gülabiyi gözler nemlensin yaralıdır yürek dertle gamlansın dinlediğim gülabi hasan abime gelsin :D |
[QUOTE=barikat58;381819]dolsun semaverler çaylar demlensin
koysunlar gülabiyi gözler nemlensin yaralıdır yürek dertle gamlansın dinlediğim gülabi hasan abime gelsin :D[/QUOTE] Gülabi deyince söyle bir dursak, Bir kaset alipta teyibe koysak, Sazin tellerine ritimle vursak, Söylesek türküyü Gülabi ile. |
Kronick gelmiste bakar iraktan,
Yagmur yagmiyor öldük kuraktan, Vermez bize yaptigi o börekten, Acliktan ölecek garip ozanlar. |
türküler biz,bizler türküyüz
yitirirsek benliği ne sag ne ölüyüz türkülerle coşar gönlümüz [COLOR=olive]HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ TÜRKÜCÜYÜZ[/COLOR] |
Bir garip ozanim yorgun gözlerim,
Anlasilmaz oldu acik sözlerim, Inanin ki yatagimi özlerim, Giderim ben gayri iyi geceler. |
[B][COLOR=darkorange]düşünürüm ne yazsam diye[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]demlenen çay kaldı semaverde radyonun kapısının kilidi üstünde bu gece hasret koydunuz beni kendinize [/COLOR][/B] |
Uzak kalır hasret çeker gönüller
Değer uğuruna verilen emekler Dost hasreti çeken bunca yürekler Özlemle doludur hep yarını bekler |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:28. |
|