![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][I]Özlemişim ozanların atışmasını,
Bilirim aramızdaki dost kaynaşmasını. Kendi kendine sölyeyip çağırmalarını, Hep birlekta görelim yarışmalarını.:)[/I][/B] |
[quote=HaZaN;381895][B][I]Özlemişim ozanların atışmasını,[/I][/B]
[I][B]Bilirim aramızdaki dost kaynaşmasını.[/B][/I] [I][B]Kendi kendine sölyeyip çağırmalarını,[/B][/I] [I][B]Hep birlekta görelim yarışmalarını.:)[/B][/I][/quote] Taşlamaktır ozanlığın başlıca kuralı Çok ara verildi dostlar biz ayrılalı Bu işe artık bir kural koymalı O saate herkes burada olmalı :) |
[B][I]
Unutulmuşlar diyarında yaşıyorum, Kanadı kırık kuşlar gibi uçamıyorum. Özlemiş sılamı ah çekip inliyorum, Yazı gelmeyen mevsimleri düşlüyorum..[/I][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;381915]Taşlamaktır ozanlığın başlıca kuralı
Çok ara verildi dostlar biz ayrılalı Bu işe artık bir kural koymalı O saate herkes burada olmalı :)[/QUOTE] [B][I]Kurallar kaideyi bozmaz bilirim, Elimden geldiğince kurallara uyarım. Arayı açanları da bir kaşık suda boğarım, Biz biz olalım onlara meydan bırakmayılım.[/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]kurallara uyarım elimden geldiğince
yüzme bilirim amma korkarım yinede hazan ı kızdırmayalım Allah etmeye bir kaşık suda ölürüz ölmeye [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;381930][B][COLOR=darkorange]kurallara uyarım elimden geldiğince
yüzme bilirim amma korkarım yinede hazan ı kızdırmayalım Allah etmeye bir kaşık suda ölürüz ölmeye [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I]Kronic gelmiş sefalar getirmiş, Siz gibi canlara hasret kalmış. Gel gör ozanlar yerinde saymış, Arif abimde yazmaz olmuş.[IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]ben yokum diye yazmazdı o [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]ben yazdım ya şimdi gelir ilhamı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]boşa geçirdik onca zamanı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]artık yaparız hep beraber atışmaları [/COLOR][/B] |
[quote=HaZaN;381919][B][I]Kurallar kaideyi bozmaz bilirim,[/I][/B]
[I][B]Elimden geldiğince kurallara uyarım.[/B][/I] [I][B]Arayı açanları da bir kaşık suda boğarım,[/B][/I] [I][B]Biz biz olalım onlara meydan bırakmayılım.[/B][/I][/quote] Kurallardır hayatı kolaylaştıran neden Çok olur buralara gelen, giden Girmesin araya hiç bir kirli beden Her zaman yazarız ozanların dilinden |
Selam verip girmek gerek odaya,
Hasret kaldik tas icin de sodaya, Ihmal etmen uymak gerek modaya, Demode bir dünya istemiyorum. |
[B][COLOR=darkorange]hasan abim hoşgeldin buraya[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bilirim hasret çekersin sılaya memeleket havasına kuzineli sobaya doyum olmaz sobanı yanında uyumaya[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:24. |
|