![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Gecen gurbet ablana eş bulamadık okey çevırecktık,seni cok aradı amaaaaa....
|
Onur bulamadık seni inşallah...:):)
|
eveeet..., siz olmasaniz bizler (erkekler) ne yapardik..., (cig köfte haric), ben tabiiki yie herzaman gibi asik oldum..., elden ne gelir...!!! Hayirli aksamlar bayanlar...!!!
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
OKAY ONURCUGUM KEYFINE BAK..........................................
|
Bu gece oynayak :)
|
Bana uyar Kuşum gelsınde bakalım inşallah...
|
Her şeyi bitirdik Her şeyi bitirdik bir yalan gibi
Bu aşkı yarına götüremedik ne günler yaşadık bir roman gibi Ne yazık sonunu getiremedik Önce evet dedik bu hayır neden Biz aşkla başladık bu gurur neden Ümitler sendendir arzular benden Ne yazik sonunu getiremedik Şimdi sen yolcusun meçhul yollara Şimdi ben yolcuyum başka kollara Ne desek boş artık geçen yıllara Ne yazık sonunu getiremedik Bu aşkı yarına götüremedik |
[QUOTE=ömer yalcin;502740]Geç olmadan gel
Geç olmadan gel gel gel gel Sensiz kiyarim bu canim'a Geç olmadan gel geç olmadan gel Bilmiyorum ne haldeyim Dertler dolu seferdeyim Harab olmuş firaneyim yikilmadan gel geç olmadan gel Sensin benim can yoldaşim ekmeyimsin suyum aşim Sensin benim can yoldaşim ekmeyimsin suyum aşim Yilan kaslim ceylan gozlum Yilan kaslim ceylan gozlum Geç olmadan gel gel yikilmadan gel Geç olmadan gel gel yikilmadan gel Gözüm yolda bekliyorum uçan kuştan soruyum Ateş oldum yaniyorum, kül olmadan gel gel, kül olmadan gel Sensin benim can yoldaşim ekmeyimsin suyum aşim Sensin benim can yoldaşim ekmeyimsin suyum aşim Yilan kaşlim ceylan gözlum Yilan kaslim ceylan gozlum Geç olmadan gel gel yikilmadan gel Geç olmadan gel gel yikilmadan gel Bilmiyorum ne haldeyim Dertler dolu seferdeyim Harab olmuş bir haneyim yikilmadan gel geç olmadan gel[/QUOTE] gazinocu ne der? "sende bir yildiz görüyorum ben"!! ;) Hayirli Aksamlar....:) |
Temam ablaciim.Aha ben oyuna gidiyorum.1-2 saate gelirim :)
|
Bana öyle bakma,düşman değilim,
Ben senin Aşkını,inkar eden değilim, Gece mehtabımsın,gündüz güneşim, Ellerin sözüne uyan,korkak değilim, Seni Sevdiğime canım pişman değilim, Aşkını kalbimden,Yoktur silecek, Kader yüzümüze canım,birgün gülecek, Seni Sevdiğimi,eller bilecek, Ellerin sözüne uyan,korkak değilim, Seni sevdiğime canım pişman değilim, |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:44. |
|