![]() |
Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=özdemir;332306]haydin dostlar geldik yine atmaya :D
neşenize bol neşe katmaya hepinize mutluluk dileyerek içinize bol bol huzurlar dola[/quote] Hoşgeldin özdemirim sen yine Sefalar, neşe getirdin sen bize Ozanlar girsin artık listeye Selam olsun bizden tüm siteye;) |
[QUOTE=özdemir;332306]haydin dostlar geldik yine atmaya :D
neşenize bol neşe katmaya hepinize mutluluk dileyerek içinize bol bol huzurlar dola[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Günaydinlariniz olsun efendim Bende sizleri beklemekteydim Bir yandan cayimi yudumluyorum Diger tarafdan burayi izlemekteydim[/COLOR][/I][/B] |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]günaydınlar herkese[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kahvaltıya bekledim [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]gelmedi hiç kimse ben artık masayı topladım demeyin sonra yeseydik keşke ...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;332319][B][COLOR=darkorange]günaydınlar herkese[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kahvaltıya bekledim [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]gelmedi hiç kimse ben artık masayı topladım demeyin sonra yeseydik keşke ...[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Gec kalmis davetin icin tesekkür ederim Bekledigini bilseydim hemen gelirdim Bugün kahvaltimi erken yaptim Ama bir demli cayi herzaman isterim[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]rica ederim [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kapım her daim açık beklerim [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bilirim gel desem de gelemessin ki gelmen için izin gerekli [/COLOR][/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"]Ne olmus bizim ozanlara
Yinemi kaldim ben tek basima Kendim söyler kendimle yarisirim Isteyen gelir, herkesle atisirim. [/COLOR][/I][/B] |
Amacım atışmak değil, sizi yalnız bırakmamak
Zira hep kaybederim atışmayı ben Maksat birşeyler karalamak Hiç kimseyi incitmeden |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Çaktı yağmur[/B]
[B]Yağdı şimşek[/B] [B]Sen de mi şair oldun [/B] [B]Hasta oldum yorgan döşşek...[/B] :rolleyes: |
[quote=SONMEZ;333323][B]Çaktı yağmur[/B]
[B]Yağdı şimşek[/B] [B]Sen de mi şair oldun[/B] [B]Hasta oldum yorgan döşşek...[/B] :rolleyes:[/quote] [B][COLOR=darkorange]abi naptın sen ya yağmuru çaktırdın ,şimşeği yağdırdın ,küresel ısınmanın etkilerinden de kötü oldu doğayı alt üst ettin ya en iyisi sen bi kahve iç :D[/COLOR][/B] |
--->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=Sweetgirl;333305][B][I][COLOR=magenta]Ne olmus bizim ozanlara[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Yinemi kaldim ben tek basima[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Kendim söyler kendimle yarisirim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Isteyen gelir, herkesle atisirim. [/COLOR][/B][/I][/quote] [B]Gaye, atışmak değil, yakalaşmak,[/B] [B]Hedef, uzaklaşmak değil, yaklaşmak,[/B] [B]Uzak diyarlarda olsak ta herbirimiz,[/B] [B]Kaynatmak değil, dostça kaynaşmak... ;)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:49. |