![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bir anda çıka gelir gülperi
Kulağındadır hep altın küpeleri Çoktur onun burada sevenleri Ozanlar onun için yazıyor eseri :D |
barikatin yürek serseri
dili tutuldu gördü eseri kavga eder artık sevenleri yaptıgın oldumu gülperi :D |
Gülperi'nin ayağında kundura
Perişan halimi acep kim sora Kalbimde açtın iyiolmaz yara Hiç tabip yokki bu yarayı sara :D |
tabip neylesin aşk yarasına
gençler girer sevda sırasına düşmanlık eker milletin arasına bir anıt dikilme gülperi anısına :D |
[quote=barikat58;383591]tabip neylesin aşk yarasına
gençler girer sevda sırasına düşmanlık eker milletin arasına bir anıt dikilme gülperi anısına :D[/quote] Gap'ı kaptırmam boşa uğraşma Aşarım barikatları yara, yara Taştan kaçanın klavyesi kırıla Gülperi olacak bana bir hatıra:D |
[quote=arifcoskun;383593]Gap'ı kaptırmam boşa uğraşma
Aşarım barikatları yara, yara Taştan kaçanın klavyesi kırıla Gülperi olacak bana bir hatıra:D[/quote] gülperi için kıyarım cana hiç acımam akıttıgım kana kızarım barikatımı aşana gülperi yar olacak bana :D |
[quote=arifcoskun;383593]Gap'ı kaptırmam boşa uğraşma
Aşarım barikatları yara, yara Taştan kaçanın klavyesi kırıla Gülperi olacak bana bir hatıra:D[/quote] yazı yazmaya yarar klavye her şöförün yanında bir levye sen gelip girmeseydin araya gülperi çoktan benimdi şimdiye :D:D |
[quote=barikat58;383594]gülperi için kıyarım cana
hiç acımam akıttıgım kana kızarım barikatımı aşana gülperi yar olacak bana :D[/quote] Meyve veren ağaç hep taşlanır Yaramazlık yapanlar da haşlanır İki gönül bir olup hep saklanır Gülperi için herşey paklanır :D |
[quote=arifcoskun;383598]Meyve veren ağaç hep taşlanır
Yaramazlık yapanlar da haşlanır İki gönül bir olup hep saklanır Gülperi için herşey paklanır :D[/quote] agac veren meyve taşlanmaz :D yarım kalan aşkı üstüne başlanmaz gülperi seven bir ömür yaşlanmaz gülperiyi almadan barikat uslanmaz :D |
[quote=barikat58;383602]agac veren meyve taşlanmaz :D
yarım kalan aşkı üstüne başlanmaz gülperi seven bir ömür yaşlanmaz gülperiyi almadan barikat uslanmaz :D[/quote] Nasrettin hoca ters binermiş eşeğe Geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye Gülperi'yi kaptırmam ben kimseye Bırakıpta gitmz beni yaban ellere :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:00. |
|