Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

Sivaslisandy-58 29.12.2009 23:16

Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN

[QUOTE=alemdarsivaslı;502960][B][COLOR="Navy"]sandy apla evlenmedimi daha düğün ne zamandı aplanın gönül hanım meraba nasılsın geldim sayfa doldu ya:)[/COLOR][/B][/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]APLASI:)VIZEYE IZIN HALA CIKMADI ARAYA HEM TÜRKIYENIN HEMDE BURANIN BAYRAM TATILLERI GIRINCE BIZIM VIZE ASKIDA KALDI:):DINSALLAH BIRINCI AYIN ORTASINDA BIR NETICE ALIRIZ DIYE DÜSÜNÜYORUZ:)
TENCERENIN DIBINI KAZIDIYSAM!?:):DVIZE`DE ALINIRSA YINE KIS BITMEDEN GELIR GELMEZ YAPACAGIM DÜGÜNÜ :):D
DARISI SENIN BASINA EMI :):):D[/B][/FONT][/COLOR]

HasreT 29.12.2009 23:17

güle güle aplam iyi geceler

ömer yalcin 29.12.2009 23:18

Cevap: Beyler Sohbete Buyurun

[I][COLOR=red]bilmiyorumki,..........................[/COLOR][/I]

alemdarsivaslı 29.12.2009 23:19

[B][COLOR="Navy"]sizi cekemeyenler ölsün emi :)[/COLOR][/B]

Sivaslisandy-58 29.12.2009 23:20

[QUOTE=gurbet kuşu;502967]sandy hoşgeldin canım özlettin kendini nette sorun var düşüp duruyorum yaaa okudum yazdıklarını canım çok yoğunmuşsun bu aralar[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]HOSBULDUK CANIM BENDE SIZLERI ÖZLEDIM BU SITENIN BAGIMLILIK YAPTIGI KESIN:):D
TEK BASIMA IKI ISDE CALISIP HAYATA TUTUNMA CABASI VE GAYESINDEYIM:)BIR NEZLE ILLET OLDU:mad:SIMDI GIDECEGIM BIRAZDAN YATMAYA:-(SEN NELER YAPTIN COCUKLARIN NASILLAR!?[/B][/FONT][/COLOR]

HasreT 29.12.2009 23:21

[QUOTE=alemdarsivaslı;502976][B][COLOR="Navy"]sizi cekemeyenler ölsün emi :)[/COLOR][/B][/QUOTE]

ölsünler valla ne güzel dedin öylee

ismail 58 29.12.2009 23:22

Cevap: Beyler Sohbete Buyurun

İnsandır bunun adı bazen sevinir nedenini bilmez,
bazen üzülür sebebini anlamaz.

HasreT 29.12.2009 23:22

[QUOTE=Sivaslisandy-58;502977][COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]HOSBULDUK CANIM BENDE SIZLERI ÖZLEDIM BU SITENIN BAGIMLILIK YAPTIGI KESIN:):D
TEK BASIMA IKI ISDE CALISIP HAYATA TUTUNMA CABASI VE GAYESINDEYIM:)BIR NEZLE ILLET OLDU:mad:SIMDI GIDECEGIM BIRAZDAN YATMAYA:-(SEN NELER YAPTIN COCUKLARIN NASILLAR!?[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

bende iyiyim aynı şeyler işte çocuklarım iyiler yaramazlar uyuyorlar şimdi sanada geçmiş olsun canım allah rahatlık versin inşallah....

gönlüm58 29.12.2009 23:24

İyi gecelr aplammm...

gönlüm58 29.12.2009 23:25

Sandy bir daha bu kadar özlettirme kendini...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:37.