![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
El hatırına aşklar yaşanmaz
El hatırına aşklar boşlanmaz Sivaslı yiğit kolay yaşlanmaz Daha sende çok iş vardır bilesin |
Bu bir ask ki daga tasa yazmisim,
Onun adini ben yüregime kazmisim, Sevdam icin gurbet ele kacmisim, Bende is kalmadi artik bilesin. |
[QUOTE=sandalli;343937]Bu bir ask ki daga tasa yazmisim,
Onun adini ben yüregime kazmisim, Sevdam icin gurbet ele kacmisim, Bende is kalmadi artik bilesin.[/QUOTE] Unu ladik ise akmaz elekten Yazı sadık ise çıkmaz yürekten Sandallı kardeşim bıkmaz sevmekten Daha sende çok iş vardır bilesin |
[QUOTE=sivaBURs;343940]Unu ladik ise akmaz elekten
Yazı sadık ise çıkmaz yürekten Sandallı kardeşim bıkmaz sevmekten Daha sende çok iş vardır bilesin[/QUOTE] Daha dün gibi askim dedigin, Yalanmiyidi söyle beni sevdigin, Beni tek basima koyup gittigin, Aklimdan ciksada cikmaz kalbimden. |
Geldim gidiyorum yine buradan
Bol rahatlık versin size Yaradan Sevabınızı alın gelen bayramdan Görüşemezsek iyi bayramlar |
Artik gitmenin zamani geldi,
SivaBurs kardes dogruyu dedi, Sandalli herkese selam eyledi, Ben giderim size iyi bayramlar. |
[B]Ozanlar arasına geldi Eyüphan,
Benide alın aranıza :) Ya büyük ozanlar merhaba. Bende geldim bu güzel yere[/B] |
Aksam oldu yine gelsin erenler,
Gönül bahcesinde sevda derenler, Ask icin her an canin verenler, Gelinde kurulsun ozan dergahi. |
Yaz bahar gelsede varsam silama,
Sarilabilseydim bende garip anama, Ilac olur belki onmaz yarama, Memlekette esen seher yelleri. |
Ela gözlü yarin yanina varam,
Hayatim boyunca onunla kalam, Askin atesinin icine dalam, Gözünü sevdigim tanir mi beni. |
Yillar olmus vatanimi özlerim,
Belki gelir diye yolun gözlerim. Diken olsa batmaz sana sözlerim, Icerden yanipta öyle cikiyor. |
Yazi yazilmaz mi kara tahtaya,
Sarim haber salmis gelir haftaya, Sandalli karismaz artik mafyaya, Sarisi yaninda olduktan sonra. |
Yine kar yagidi da kapandi yollar,
Sevdanin askiyla sarilsin kollar, Calsin sazlarimiz kivrilsin beller, Bayram olsun dügün olsun gecemiz. |
Haber salmis sari yarin geliyor,
Benim O`nu sevdigimi biliyor, Artik sandallinin yüzü gülüyor, Gecte olsa mutlululugu bulmusum. |
Ozanlar gitti artik gelmez,
Bu garip halimden bilmez, Benim yüzüm bugün gülmez, Dostlarim burada olmayinca. |
Tek basina ask mesk olmaz,
Ozanlar krali burada durmaz, Cagiririm sesim ama duyulmaz, Davete icabet etmez mi ozan. |
Pasa camii inde namaza durup,
Sekere serbete sohbete doyup, Annenin babanin elini öpüp, Sivasta bayram ne güzel olur. |
biz burda gurbet elde
bayramlasacagiz ne güzel ailemizle kurbana lafim yokta yazik kiymasinlar hayvanlara |
Bayram gelsin asiklarin gönlüne,
Artik vurmak gerek sazin teline, Karisaydim boz bulanik seline, Varip vatanimda bayram etseydim. |
cal söyle ozanim gönlünce
titresin sazimin telleri degdikce gönül atismak ister senin gibi usta ile lakin ayak uyduramam ben bu cümleler ile |
Bayram olur küsülüler barisir,
Genclerimiz birbiriyle yarisir, Kronick telastan yemek tasirir, Ne de güzel olur bayram gelince. |
[QUOTE=tatli-dilli;344449]cal söyle ozanim gönlünce
titresin sazimin telleri degdikce gönül atismak ister senin gibi usta ile lakin ayak uyduramam ben bu cümleler ile[/QUOTE] Tatlidir dillerin güzeldir sözün, Kudretten boyali belkide gözün, Asiklik var sende görürüm özün, Ustalik nerede ben neredeyim. |
Kronick bayram geldi Mersine,
Sakin ola gitme sende tersine, Küsmek olmaz asla eski dostuna, Barisinca bayram ne güzel olur. |
bayramla birlikte gelir tatli telaslar
birazdan cikmazsam karisir benim pabuclar bizi bekler mutfakta malzemeler yoks kalir yemeksiz misafirler |
Sweetgirl kardes buyur gel sende,
Küslükler kalmasin canda bedende, Araci olurum isterseniz bende, Barisinca bayram ne güzel olur. |
[QUOTE=tatli-dilli;344456]bayramla birlikte gelir tatli telaslar
birazdan cikmazsam karisir benim pabuclar bizi bekler mutfakta malzemeler yoks kalir yemeksiz misafirler[/QUOTE] Yemekler piser kaynar tencere, Temizlenmek ister kapi pencere, Bayram sevinc verir bizim genclere, Kavusunca bayram ne güzel olur. |
[B][FONT="Georgia"][COLOR="Purple"]yine yagmurlu bir bayram sabahı
bulutlar sana mı aglıyor Anne? neden gunduzlerim boyle karanlik? içime hüzünler yagıyor Anne kaç bayram geçti öpemedim elini, sevdigin çiçekleri getiremedim... kurudu menekşelerin buyutemedim Anne... buyutemedim hasretinden gayrı hiçbir sancıyı... acıyı dindiremedim Annem ateşi sonduremedim bu bayram da gelemedim Annem, bu bayram da gelemedim, gelemedim...[/COLOR][/FONT][/B] ---alıntıdır--- |
Bayram olur cocuklarim gelirler,
Babadan harclik koparmayi bilirler, Harclikla boncuk sekerler alirlar. Olan benim paraya olur bayramda.:) |
Bayram gelir meydan kurulur,
Ozanlar konusur öfke durulur, Sazin sözün güzeline doyulur, Ne de güzel olur dostlar olunca. |
akrap mi var cebinde sandalli baba
versene sen bana biraz daha para kandirmaya calisma beni sekerlele bunu yutacak göz varmi sence bizlerde : )) |
Söylemistim size akilli olun,
Namazdan geldik sofrayi kurun, Ne dudak kivirin ne de burun, Gelin barisalim bayram gününde. |
selamun aleykum tüm yigdolara gurbeççi yigido
|
[QUOTE=tatli-dilli;344464]akrap mi var cebinde sandalli baba
versene sen bana biraz daha para kandirmaya calisma beni sekerlele bunu yutacak göz varmi sence bizlerde : ))[/QUOTE] Akrep bile durmaz cebimde artik, Cocuklara para vermekten biktik, Parasizliktan yüzünden isten ciktik, Sekerle idare et bu bayram nolur. |
kandirip durdun yüregimi
sekerlerle avutun yine beni hic kirilirmi abinin hatri hadi neyse affettim bu bayram seni |
Benim cikmam lazim bana kizarlar,
Kizgin ütüyü benim kafamda kirarlar, Eger biraz daha burada kalirsam, Beni kara kapli defterlere yazarlar. |
[QUOTE=tatli-dilli;344472]kandirip durdun yüregimi
sekerlerle avutun yine beni hic kirilirmi abinin hatri hadi neyse affettim bu bayram seni[/QUOTE] Ozanlar icinde yeni bir ozan, Güzel sözlerini buraya yazan, Olmasin senin bu neseni bozan, Feda olsun sana bayram harcligi. |
dilerim herkesin bayrami gecer hayirli
eksik etmeyin dualarinizdan bu kardesinizi ben ne kirginim, ne de küskünüm kimseye herkesi herseyi affettim... |
[QUOTE=tatli-dilli;344480]dilerim herkesin bayrami gecer hayirli
eksik etmeyin dualarinizdan bu kardesinizi ben ne kirginim, ne de küskünüm kimseye herkesi herseyi affettim...[/QUOTE] Senin yüregin büyük tarihe sigmaz, Güzel kardesimsin kimseler kizmaz, Bu güzel teklife kimse yok demez, Gelin barisalim bayram edelim. |
bende yaptim elbette hayatimda cok hata
ama kalmadim hic kimseyle küskün hayatta ben hep bildim hatalarim karsisinda özür dilemesini ama bu inceligin de bilinmesi gerek kiymetini aldirmiyorum artik yapilan ignemelere bu yastan sonra gelemem ben üzülmelere benim yüregim kocaman herkese var orada yer ister beni sevsin, isterse beni hic sevmesin herkesin yolu acik, ömrü uzun olsun... |
Kronick oturmus sessiz duruyor,
O`nun sessizligi bizi üzüyor, Belkide durmus bana kiziyor, Yakismaz ozana sessilik ama. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:28. |