![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
ömer bey kardeşim be sendende bir olacak şu avatardaki resminden korkuyorum değiştirirmisin canım kardeşim mafya babası halt etmiş bunun yanında yahu bayaa tırstım haa bu arada hoş bulduk kardeşlerim sağolun ikinizde.
|
[I][COLOR=red]Abla resim baska ama ben öyle biri degilim bilirsin [/COLOR][/I]
|
bildiğim için dedim zaten kardeşim galiba sinirli zamanına denk geldi resim çekinmek yoksa diğer resiminiz gayet masum duruyor.
|
[I][COLOR=red]eee anlatin susmayin ya.......................................[/COLOR][/I]
|
[I]abla sert görünüslüyüm ama yüregim cok yufkadir.................................[/I]
|
[B][I][COLOR=red]EE GÖRÜSMEYELI NASILSINIZ ?????[/COLOR][/I][/B]
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=ayten58;503013]ay sandy cim evleniyomusun güzelim tebriik ederim allah mes,ut ve baytiyaar etsin canım benim bir yastıkda kocayın inşallaaaaah gız düğünü görürüz dimi cadoşum oy yerim seni büyümüşde evleniyor ay duygulandım şimdi be aşkım çok sevindim dadluum.[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]SAGOL ABLAM GÜZEL DILEKLERIN ICIN SENDE ÖZLETIYORSUN KENDINI BENDE CIKMAYA HAZIRLANIYORDUM NEZLEYIM IKI GÜNDÜR:mad:INS:IYISINDIR NASILSIN NE YAPIYORSUN!?MERAK ETME ABLAM SITEYE RESIMLERI KOYACAGIM AMA PROFILIME ORDAN BAKARSIN BEN BILDIRECEGIM VIDEO YUDA YOUTUBE KOYACAGIM BURAYA EKLEYECEGIM :) YA BÜYÜDÜM ABLAM BOYUM KADAR IKI OGLUM VAR:):):D IKINCI KEZ ANLAYACAGIN:):):D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
inşallah hep öyle devaam eder kardeşim ne mutlu sana valla ben bir parlayınca tutana aşkolsun ama beş dakika sürer herifi dövmem bile o kadar sürdü be keşke yarım saat sürseydi dimi herif derken eşimden bahsettim .
|
[QUOTE=ayten58;503026]polis dediğin arada psikiyatrda olmalı demekki ismail kardeşim be madem böyle yeteneğin var diyorumki bendede cinler var arada geliyorlar şuna bir ilaç yazarmısın bi zahmet ha kardeşim.şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]
abla sana bu konuda yıldızelinin bir köyünden bir hoca tavsiye edeyim |
[I][COLOR=red]ALEMSI ABLA YAW ............................................................................[/COLOR][/I]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:39. |
|