![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=sandalli;583304]Maksat sohbet olsun gerisi boştur,
Sizin yanınızda yüreğim hoştur, Dünya meşakkati koştur ha koştur, Kafamıza doldu kır bilmez misin?[/QUOTE] hasretlik gider sefilin zoruna biraz sevgi gösteriyim toruna bugünkü muhabbet devam yarına almanyada saat er bilmez misin |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;583306]hasretlik gider sefilin zoruna
biraz sevgi gösteriyim toruna bugünkü muhabbet devam yarına almanyada saat er bilmez misin[/QUOTE] Allah bağışlasın, evlat, torunu, Dağlara, taşlara versin zorunu, Siyahi kaybetti asıl yerini, Şimdi dilindeki har bilmez misin? |
[QUOTE=sandalli;583304]Maksat sohbet olsun gerisi boştur,
Sizin yanınızda yüreğim hoştur, Dünya meşakkati koştur ha koştur, Kafamıza doldu kır bilmez misin? Yapali köyünün eksilmez merdi, Bir güzel gönlüme acılar verdi, Ela bakışlardan aldım bu derdi, Yüreğimde yanan kor bilmez misin?[/QUOTE] deli oldu diyarim gezdi dağ bayrı canan bu hasretlik son bulsun gayrı kaldım sefilimden üç aydır ayrı almanyada misafir yar bilmez misin |
Osman abi atla sen de gel, gelirsen haberim olsun ziyaretine geleyim, yoksa ucaktan mi korkuyorsun?
|
[QUOTE=sandalli;583311]Osman abi atla sen de gel, gelirsen haberim olsun ziyaretine geleyim, yoksa ucaktan mi korkuyorsun?[/QUOTE]
canım uçaktan korkuyorum zaten sefilim yarin geliyor öptüm can dostum hayırlı geceler |
iyi geceler abi, yengeme de hayirli yolculuklar, simdiden gözünüz aydin ikinizinde. Selamlar, saygilar.
|
bugün yüreğim hep maziye daldı
bütün gün gözlerim yollarda kaldı sevdiğim gurbette biletin aldı haydi bu akşam şen ol ocağım |
[QUOTE=OSMAN ECE;583500]bugün yüreğim hep maziye daldı
bütün gün gözlerim yollarda kaldı sevdiğim gurbette biletin aldı haydi bu akşam şen ol ocağım[/QUOTE] ayrılık saati geliyor yakın bize hakkını helal et anam yelestikce alırım yurdumdan kokun bizlere hakkın helal et anam |
[QUOTE=ece4858;583531]ayrılık saati geliyor yakın
bize hakkını helal et anam yelestikce alırım yurdumdan kokun bizlere hakkın helal et anam[/QUOTE] oğlum bune keder bu ne hüzün sağlıkla yine gönderirim yazın sana yoldaş olur eşinle kızın yalnızlık cana tak dedi oğul |
[QUOTE=OSMAN ECE;583532]oğlum bune keder bu ne hüzün
sağlıkla yine gönderirim yazın sana yoldaş olur eşinle kızın yalnızlık cana tak dedi oğul[/QUOTE] kolaymı gurbetin kahrını çekmek gavura mınnetle boynunu bükmek burada aslanın ağzındadır ekmek simsiyah saçlarım ak dedi baba |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:13. |