![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=tatli-dilli;344483]bende yaptim elbette hayatimda cok hata
ama kalmadim hic kimseyle küskün hayatta ben hep bildim hatalarim karsisinda özür dilemesini ama bu inceligin de bilmesi gerek kiymetini aldirmiyorum artik yapilan ignemelere bu yastan sonra gelemem ben üzülmelere benim yüregim kocaman herkese var orada yer ister beni sevsin ister beni sevmesin[/QUOTE] Tatli dilin nese verir herkese, Sana kizamaz burada kimse, Onlar küsse de sen yine küsme, Sen ozansin ozan küsmez bilesin. |
dedim ya küslük yakismaz bize
ne kronickime ne de bana biz cok mutluyuz ve huzurluyuz yarinlarimizdan cok da umutluyuz |
Ben giderim artik burda duramam,
Günah olur korkarim ah alamam, Elin hatri icin tükürügü yalamam, Allahim emrediyor barisin diye. |
dinlerken sarkiyi takildim sözlerine
kipir kipir oldu birden icim gittim babacigimin yanina hadi kalk dansa yapalim gel seninle biraz salsa |
Sizlere dilerim iyi bir bayram,
Olmusum sivaslilar.nete hayran, Sandalli oluyor bayramda kurban, Bayramda gönlünüz cossun umarim. |
rabbimden baska kimseye olmayiz kurban
bizlere biraktigi tüm güzellikler icin olduk peygamber (s.a.v) efendimize hayran bundan sonra hak yolundan dönen olsun perisan |
[B]Ozanlar yazar dır dır dır :)
Beynim çatladı vır vır vır :D Bir susun gardaşım,hep ozanlık olmaz! Yarın bayram,Hepinizin bayramı kutlu olsun ( vır vır vır )[/B] |
Buyrun gelin sohbetimiz kurulsun,
Zurna calsin, davullara vurulsun, Ozanlarim cossun, seller durulsun, Küsülü kalmasin herkes barissin. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img123.imageshack.us/img123/8616/bayram023ry7.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img123/bayram023ry7.jpg/1/][IMG]http://img123.imageshack.us/img123/bayram023ry7.jpg/1/w500.png[/IMG][/URL] |
Bugün bayramin birinci günü,
Umarim solmasin kimsenin gülü, Cossun sitemizde ozanin dili, Seker gelsin, ozan yesin costursun. |
Geldi bir bayram daha
Doldu huzur yurduma İsterim gelelim hep bir araya Cümleten nice bayramlara... |
[B][COLOR="Blue"]Bugün Bayram
Herkesi ziyaret etmeye gidilir Büyüklerin eli öpülür ve harclik istenir......:D ( veysel )[/COLOR][/B] |
[QUOTE=veysel;344834][B][COLOR="Blue"]Bugün Bayram
Herkesi ziyaret etmeye gidilir Büyüklerin eli öpülür ve harclik istenir......:D ( veysel )[/COLOR][/B][/QUOTE] Harclik isteme Veyselim benden, Inan ki sogurum buz gibi senden, Bayramin gelecegi belliydi dünden, Neden para biriktirip seker almadin. |
tükenmek üzereyim kosusturmaktan
hissetmiyorum canimi yorgunluktan toplandi bütün aile bizde yemege geldi herkes bayraminiz mübarek olsun demeye sizlerinde kutlu olsun bayrami sevinc nese dolsun hayati olmasin hayatinizdan huzur hic eksik |
[B][COLOR="Blue"]Abi ben senden para istemiyorum
Sadece Harclik istenir diyorum Herkesin bayramini kutluyorum Hayirlara vesile olmasini diliyorum ( veysel )[/COLOR][/B] |
Harclik vermekten delindi cebim,
Artik hic cebime gitmiyor elim, Söyleye söyleye lal oldu dilim, Gelecek bayramda kacar giderim. |
[QUOTE=veysel;344843][B][COLOR="Blue"]Abi ben senden para istemiyorum
Sadece Harclik istenir diyorum Herkesin bayramini kutluyorum Hayirlara vesile olmasini diliyorum ( veysel )[/COLOR][/B][/QUOTE] Kizma veysel can saka ederim, Kizarsan bana hemen giderim, Iste sana ben harclik veririm, Sende ozan oldun artik burada. |
Hasret kaldim nazli yarin yüzüne,
Sürmeler cekeyim ela gözüne, Inanmistim O`nun yalan sözüne, Öz baska sözü baska olan yar. |
Bugün nesem yoktur yazamiyorum,
Yoruldu gözlerim bakamiyorum, Cikarip yari aklimdan atamiyorum, Böyle gelmis böyle gider hayatim. |
Aksam olsun ozanlarim gelirdi,
Hepisi de kadir kiymet bilirdi, Onlarsiz Sandalli burda delirdi, Acep ne olacak hallerim benim. |
[quote=sandalli;345837]Aksam olsun ozanlarim gelirdi,
Hepisi de kadir kiymet bilirdi, Onlarsiz Sandalli burda delirdi, Acep ne olacak hallerim benim.[/quote] Hos geldin sen ozanların ozanı Kadir kıymet bilir bizim sandallı Dost dediğin arada bir sormalı Bekleriz bizbize58fm' de seni :D |
Bayram geldi ozanlarim dagildi,
Bahar geldi koyun kuzu sagildi, Sandalli da bu davete bayildi, Kosa kosa gitti BizBize 58FM e. |
[quote=albina58;345841][B]Bayram bitti,[/B]
[B]Tatil,yaz havası bitti,[/B] [B]Acılar,küsler,darğınlıklar, gitti,[/B] [B]Birbirinden güzel ozanlar geldi.[/B][/quote] Bayram geldi edildi ziyaretler Barıştı dargınlar yendi yemekler Edildi bize çok güzel dilekler Ozanlar geldi herkese selam eder ;) |
[quote=albina58;345843][B]Ozanlarımız hoşgelmiş,[/B]
[B]Ellerinde şekerler ile gelmiş,[/B] [B]Birbirinden güzel nameler ile gelmiş,[/B] [B]Bizim gibi TOY lara ise,kenara çekilmek düşermiş:[/B][/quote] Hoşbulduk albina58 gardaş Karnımız aç elimizde lavaş Bir sofra kur yavaş yavaş Yoksa çıkacak şimdi savaş:D:D |
[QUOTE=albina58;345846][B]Abi ben seninle atışamam,
Karşında aşık şanında duramam, Ozanlara leke konduramam, SANDALLI abime el veriyorum.[/B][/QUOTE] Albina58 nede güzeldir dili, Öperim ben uzattigin o eli, Umarim solmaz bahcede gülü, Ozanin diline sözüne kurban. |
[QUOTE=arifcoskun;345844]Hoşbulduk albina58 gardaş
Karnımız aç elimizde lavaş Bir sofra kur yavaş yavaş Yoksa çıkacak şimdi savaş:D:D[/QUOTE] Ozanin savasi saz ile olur, Yapragin ölümü güz ile olur, Zenginin yemegi kaz ile olur, Fakirin yedigi yavan ekmektir. |
Sivasin icinde bir cesme akar,
Cesmenin tasi karsiya bakar, Güzelin gözleri kalbimi yakar, Atesin askina gel benim ile. |
Aksamin günesi aynaya vurur,
Yarimin hayali karsimda durur, Hazan vurur benim dallarim kurur, Kuruyan dallarim sar benim icin. |
Özledim vatanimin dagin tasini,
Gurbette gecirdim bütün yasimi, Uguruna verirdim canim basimi, Vatandan uzakta bayram olmuyor. |
Bir selam söylesem ozan yurduna,
Kurban oslam kusu ile kurduna, Bekle gelecegim senin ardina, Sivas`ta kavussun yüreklerimiz. |
Gurbet elde tek basima gezerim,
Kücük yastan beri okur yazarim, Sarimin adin gökyüzüne kazarim, Yagmurla basima yagasin diye. |
Beklerim yolunu gelmez oldular,
Meraktan ölürüm nerde kaldilar, Sazi sözü koyup neye daldilar, Ozanlar unuttu beni burada. |
Ozan abim gelmiş, bizim diyara
İyileşmemiş hala kalbinde yara Sarı mevta oldu bağlama kara Yeni sarı mı buldun yoksa abicim |
Yüce dag basinda büyür mü cayir
Saridan kumraldan gelir mi hayir, Düsersen dara kendi basini kayir Dardayim yanima gelen olmuyor. |
[QUOTE=sandalli;346187]Yüce dag basinda büyür mü cayir
Saridan kumraldan gelir mi hayir, Düsersen dara kendi basini kayir Dardayim yanima gelen olmuyor.[/QUOTE] Hayırdır ozanım söyle ne oldu Bütün sıkıntılar seni mi buldu Sarılar kumrallar nere kayboldu Senin kıymetini bilmeyen ölsün |
Hasta düstüm yataklarda yatarim,
Bine alir geri zararina satarim, Derdimlerime yenilerin katarim, Dertliyim halimi bilen bulunmaz. |
[QUOTE=sandalli;346191]Hasta düstüm yataklarda yatarim,
Bine alir geri zararina satarim, Derdimlerime yenilerin katarim, Dertliyim halimi bilen bulunmaz.[/QUOTE] Söyle derdine derman bulayım Yedi düvele ferman salayım Sarı mı kumral mı kimi alayım Getireyim sana dertli abicim |
Kurban kesem dedim koc bulamadim,
Cok güzeller sevdim yar alamadim, Vatanim cok güzel ben kalamadim, Gurbet elde halim nedir bilinmez. |
[QUOTE=sandalli;346194]Kurban kesem dedim koc bulamadim,
Cok güzeller sevdim yar alamadim, Vatanim cok güzel ben kalamadim, Gurbet elde halim nedir bilinmez.[/QUOTE] Koçu burdan sana ben getireyim Güzelleri yoluna kurban edeyim Vatan dedin lakin söyle nedeyim Gurbetin çaresini ben bulamam ki |
Senin yüregin güzel bu bana yeter,
Biri gelir güzellerin digeri gider, Sandalli dostunun yüregin sever, Senin gibi dosta can feda olsun. |
[QUOTE=sandalli;346197]Senin yüregin güzel bu bana yeter,
Biri gelir güzellerin digeri gider, Sandalli dostunun yüregin sever, Senin gibi dosta can feda olsun.[/QUOTE] Kalp kalbe karşıdır derler Bunu bilirler de söylerler Sandallı abi dünyaya değer Güzellik sensin, sen güzelliksin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:18. |