![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=karnuslu;390277]sitem etme bugün ey dertli ozan,
yetiştim seslenince bacımız Hazan, yorgundur parmaklar dörtlükler düzen, raporlar bekler beni azad edin bugün.[/QUOTE] Bugün git istersen yarin gel yine, Ozanlar ozanin halini bile, Yigido kardesim yüzün hep güle, Gönlüne hüzünler cökmesin senin. |
[QUOTE=sandalli;390273]Ozanlar gelmiyor, kalmadı aşık,
Düzen mı bozuldu iş mi karışık, Başlar yamuk olmuş, ayak dolaşık, Atışacak ozan kalmadı burda.[/QUOTE] [B][I] Bazen durgunluk olur nedendir bilmem, Ozanlar çok dertlenmiş bende gelem, Sandallı çok sinirlenmiş ne söyleyem. Bizleri de admadan saymaz neyleyem. :)[/I][/B] [QUOTE=karnuslu;390277]sitem etme bugün ey dertli ozan, yetiştim seslenince bacımız Hazan, yorgundur parmaklar dörtlükler düzen, raporlar bekler beni azad edin bugün.[/QUOTE] [B][I]Yetişmdim ama sandallı git der, [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG] Yarın glemessem hepten siler. :D Karnuslu kardeşim işler bizi bekler. Abim kızmasın döktüreyim dörtlükler[/I][/B] |
[B]Kış Geldi[/B],
[COLOR="Blue"][B][I] Soğudu havalar dondu tüm dünya, Aşkımın dağına yine kış geldi, Gönül küstü yare karardı rüya, Garibin başına yine iş geldi. Güldürmedi beni bu zalim felek, Yıkıldı başıma diktiğim direk, Kabul olunmadı tuttuğum dilek, Yüreğin başına yine güç geldi. Karlar yağdı ağustosta başıma, Yaz görmeden geldim ben bu yaşıma, Soğuk mu yazmışlar kader taşıma, Hayatın başına yine taş geldi. Dert ile kederle geçtı bu ömür, Felek acımıyor veriyor emir, Sert geçtı hayatım sanırsın demir, Gözümün içinden yine yaş geldi Gelene gidene uşak eyledin. Varıp yadellere derdim söyledin, Söyle güzel benim için neyledin, Benim aşkım sana yine boş geldi. Sevmiştim güzelin kalem kaşını, Akıttım gözümden kanlı yaşımı, Yoluma veriridim dertli başımı, Yüreğime senin aşkın hoş geldi. Hasan Ilter[/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR=darkorange]sitem eden edene sebebsiz yere
bu sitemin sebebi acep ne kaç mesaj yazdımda beklerim cevap gele asıl ben sitem etsem 100 kere [/COLOR][/B] |
NE ANLAR
Gönül dilim söyler kalemim akar. Dökülür kağıda kalem ne anlar. Kerem çalar okur nameler çıkar. El vurur tellere sazım ne anlar. Kurumuş gözlerden yaşlar akınca. Dağı deldi ferhat bağrı yanınca. Aşkın içinde narınan kalınca . Vurdu kırdı dağları kazma ne anlar. |
[QUOTE=kronick;390345][B][COLOR=darkorange]sitem eden edene sebebsiz yere
bu sitemin sebebi acep ne kaç mesaj yazdımda beklerim cevap gele asıl ben sitem etsem 100 kere [/COLOR][/B][/QUOTE] Ben sitem ederim gelmez ozanim, Bu sayfada sade ben mi yazanim, Öyle saga sola esip tozanim, Önce bize selam versen olmaz mi. |
Kimse tanımaz ben kangal'lı ozanım
Yıllardır gurbette sılam ararım Siteye geldim hasret gidermeye Yokmu selam ozanlardan Kangallı güle |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;390380]Kimse tanımaz ben kangal'lı ozanım
Yıllardır gurbette sılam ararım Siteye geldim hasret gidermeye Yokmu selam ozanlardan Kangallı güle[/QUOTE] Hoş geldin siteye Kangal`in gülü, Bülbüller kıskanır şakıyan dili, Kangal`da bilirim balıklı gölü, Selam saygı size olsun ozanım. Bitsin artık sitem, bitsin açılar, Selama durayım kardeş, bacılar, Depresip içimde artar sancılar, Sancıyı kesecek dostlarım gelsin. |
[quote=kronick;390345][B][COLOR=darkorange]sitem eden edene sebebsiz yere[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bu sitemin sebebi acep ne[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kaç mesaj yazdımda beklerim cevap gele[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]asıl ben sitem etsem 100 kere [/COLOR][/B][/quote] [LEFT]İnsan sevdiği dostuna edermiş sitem Ozan dostlarıma bir selam eyleyem Hani kime yazdın kim o görmeyen Yoksa bendemi şimdi sitem edem :)[/LEFT] |
Bitsin artık sitem, bitsin acılar,
Selama durayım kardeş, bacılar, Depresip içimde artar sancılar, Sancıyı kesecek dostlarım gelsin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:52. |
|