![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=ÇİRKİN KIZ58;390380]Kimse tanımaz ben kangal'lı ozanım
Yıllardır gurbette sılam ararım Siteye geldim hasret gidermeye Yokmu selam ozanlardan Kangallı güle[/quote] [LEFT]Tanışmıştık senle çirkin kız diye Bilirim bitmez gurbette hiç çile Ozanlardan selam olsun size İyi eğlenceler dileriz kangallı güle[/LEFT] |
[QUOTE=sandalli;390381]Hoş geldin siteye Kangal`in gülü,
Bülbüller kıskanır şakıyan dili, Kangal`da bilirim balıklı gölü, Selam saygı size olsun ozanım. Bitsin artık sitem, bitsin açılar, Selama durayım kardeş, bacılar, Depresip içimde artar sancılar, Sancıyı kesecek dostlarım gelsin.[/QUOTE] Aşık gülüm sebebsiz yazmam, Atılan söze yanıtsız kalmam, Ne mutlu sitede ozanla tanışmam, Hoşbulduk sandalli ozan hoşbulduk, Bitmez gurbet bitmez acılar Toprağını özledim memleket Gitmeyen ne anlar sandalli acıdan Anladım dertlisin sende bahtından [QUOTE=arifcoskun;390396][LEFT]Tanışmıştık senle çirkin kız diye Bilirim bitmez gurbette hiç çile Ozanlardan selam olsun size İyi eğlenceler dileriz kangallı güle[/LEFT][/QUOTE] Yeniyim diye sataşmaz sanma Hoş sohbete etmeye geldin ozanım Anladım atışmak ister o deli kanın Selamlarınız hepsi başım üstüne |
[B][COLOR=darkorange]size söz verdim duramadım sözümde[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]engeller geldi bir biri üsütüne[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]özür diliyorum sizden 100 kere[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]affedin bacınızı gülümseyin hele [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bi de niye sitem ediyon dersiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]günlerdir gelirim tenezül etmezsiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]canım atışmak istiyor niye gelmezsiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]küsersem yazmam siz iyi bilirsiniz:D[/COLOR][/B] |
etmeyin a ozanlarim bana sitem
acep bitmicekmi bu yogunluklu cilem halinizi hatrinizi söyleyin de bilem iyiyiz diyin de bende gidem not: kusura bakmayin cok ihmal ettim sizleri, ama lakin islerim cok yogun hemen hemen hic vaktim yok... |
[B][COLOR=green]DERTLİYİM BUGÜN 2[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]Hüzünler yağar başıma benim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Acılar doğradı aşıma benim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Dertleri çekmeye aşina benim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Dokunmayın bana dertliyim bugün[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Hasret geceyi günü şaşırtır[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Yaz güneşinde içimi üşütür[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Bir dokunan bin ah işitir[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Dokunmayın bana dertliyim bugün[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Seçemez oldum beyazla karayı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Celladım kanattı kapanmaz yarayı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Ozan sözüm bozdu saz ile arayı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Dokunmayın bana dertliyim bugün[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Yoluma dönüyor çıkmaz sokaklar[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Kararmış dünyam atmaz şafaklar[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Sevinsin düşmemi bekleyen alçaklar[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Dokunmayın bana dertliyim bugün[/COLOR][/B] |
[quote=kronick;390479][B][COLOR=darkorange]size söz verdim duramadım sözümde[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]engeller geldi bir biri üsütüne[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]özür diliyorum sizden 100 kere[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]affedin bacınızı gülümseyin hele [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bi de niye sitem ediyon dersiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]günlerdir gelirim tenezül etmezsiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]canım atışmak istiyor niye gelmezsiniz[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]küsersem yazmam siz iyi bilirsiniz:D[/COLOR][/B][/quote] Olur böyle vakalar kronick hep yakalar Sağlık olsun diyelim açılmasın aralar Ozanlar gelir hergün yoluna bakar Güler yüzlü ozanlar sana gülücükler yollar :) Sitem edene elbet edilirmiş sitem Başım alam ben nerelere gidem Siz gelin yolunuza kırmızı halılar serem Zaten zor ikna ettik bilirim ben ne diyem:D |
Kardes olalim
Güneş doğsun gönlünüze, Nurlar yağsın yüzünüze, Sevinç dolsun gönlünüze, Gelin kardeş olalım biz. Türkü çalsın Arif abi, Herkesler dinlesin tabi, İçinmesin gülün dalı, Gelin kardeş olalım biz. Sözü sazı yad edelim, Kardeşliği şad edelim, İnsanlığı ad edelim, Gelin kardeş olalım biz. Hasan Ilter |
Yeniyim diye sataşmaz sanma
Hoş sohbete etmeye geldin ozanım Anladım atışmak ister o deli kanın Selamlarınız hepsi başım üstüne Sataşmak vardır ozanlığın özünde Yoll gösterir hep ozan sözünde Kangallı çok uzakta gurbet elinde Ayrılık hasreti var Ozan Gül'de |
[B][COLOR=darkorange]gününüz aydın ,hayırlı olsun
şiir gününüz kutlu olsun ilhamınız hiç eksik olmasın Allah bugünlerimizden geri koymasın [/COLOR][/B] |
Bal Gibi
Bugün bir güzeli gördü gözlerim, Beli ince boyu uzun dal gibi, Boğazda bağlanıp kaldı sözlerim, Konuşmadı dilim kaldı lal gibi. Bir gülüş bir bakış yaktı çırami, Hanımla açacak bu kız arami, Bilmem kim saracak benim yarami, Basıpta üstüme geçti yol gibi. Rus mudur, alman mı hangi milletten, Çıkamam düştügüm bunca illetten, Bu güzel kurtarsa beni zilletten, Bakmadı yüzüme sanki el gibi, Yeşil erik gibi sürmeli gözler, Hak güzellik vermis ay gibi yüzler, Ağzından çikiyor o tatlı sözler, Dilinden dökülen sözler gül gibi.. Böyle bir güzele olmalı uşak, Beline bağlasam altından kuşak, Yalvarsam güzele açar mı kucak, Yüreğim içine sarsam yar gibi. Canımı katsaydım güzel canına, İzin verse gitsem onun yanına, Bu güzelin doyum olmaz tadına, Ağzı şeker dili kaymak bal gibi. Cesaret edipte adını sorsam, Hak nasip eylese bir daha görsem, İmkanım olsa da belini sarsam, Anladım güzelim bu iş zor gibi Hasan Ilter |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:20. |
|