![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=funda58;503251]teşekkürler ben bu siteyi öğrenene kadar baya uğraşıcam[/QUOTE]
Güzel paylaşımlar diliyorum.. Öğrenirsin öğrenirsin... |
siz yazısırken ben göremiyorum
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=ayten58;503194]hoş bulduk salim bey sizde hoş geldiniz nasılsınız.artık eskisi gibi formlara sık katılmıyorsunuz nedndir mahsuru yoksa öğrenebilirmiyim.
.[/QUOTE] [B]teşekkürler kardeşim sağol. evet bi yoğunluk var, ondan fazla formlara katılamıyorum ,başka bi nedeni yok..[/B] |
[COLOR="Magenta"][/COLOR] bana yazdıklarınızı okuyamıyorum anca tekrar ben atınca okuyorum
|
[QUOTE=funda58;503256][COLOR="Magenta"][/COLOR] bana yazdıklarınızı okuyamıyorum anca tekrar ben atınca okuyorum[/QUOTE]
Nasıl yani ?=??? |
[QUOTE=funda58;503256][COLOR="Magenta"][/COLOR] bana yazdıklarınızı okuyamıyorum anca tekrar ben atınca okuyorum[/QUOTE]
öyle olur canım normal bu devamlı sayfa yenile yani anasayfaya git gel başka konuya git bak geri gel sürekli sayfada kalırsan yeni yazılanaı göremessin anlatabildimmi |
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=Salim58;503254][B]teşekkürler kardeşim sağol.
evet bi yoğunluk var, ondan fazla formlara katılamıyorum ,başka bi nedeni yok..[/B][/QUOTE] Başka neden olmasın umarım... |
Hoşbuldum Salim abi sende hoşgeldin
Felaket hasta oldum Salim abi.Dün geceden beri hapşurmaktan bitap düştüm :D 2 tane tuvalet kağıdı bitirdim.Ayrıca burnumda acımaya basladı :P Öksürüyorum.Burnum tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorum :D Galiba ölecem :D Kübra monitörünü yaklaştır,senin profiline hapşurayım virüslerim sanada geçsin hahaah :D |
[QUOTE=ONuR;503260]Hoşbuldum Salim abi sende hoşgeldin
Felaket hasta oldum Salim abi.Dün geceden beri hapşurmaktan bitap düştüm :D 2 tane tuvalet kağıdı bitirdim.Ayrıca burnumda acımaya basladı :P Öksürüyorum.Burnum tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorum :D Galiba ölecem :D Kübra monitörünü yaklaştır,senin profiline hapşurayım virüslerim sanada geçsin hahaah :D[/QUOTE] doktora gitsene onur............... |
[QUOTE=gurbet kuşu;503258]öyle olur canım normal bu devamlı sayfa yenile
yani anasayfaya git gel başka konuya git bak geri gel sürekli sayfada kalırsan yeni yazılanaı göremessin anlatabildimmi[/QUOTE] Ben şimdi anladım :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:41. |
|