![]() |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=Sabiha Serin;333429]Arif gardaş neredesin
Neler çektim hiç bilmezsin Geçmiş olsun da demezsin Canım gurban Sivasıma Not: eee nazım kime geçipte sitem edeceğim. Tabiki siz canlarıma. Bir buçuk aydır elim kırıktı ve alçılar içinde idi.Allaha şükür alçıdan kurtuldum bu kezde atel ile sardılar.Tam o gün ısrarla Antalya'ya 5.Uluslararası Şairler Toplantısına davet edildim. Kırık elimle sargılarımla iyiki gitmişim.Ödül alacağımı bilmiyordum.Dünyanın dört bir tarafından gelen şairlere Canım Sivas'ımı onurla,gururla temsil edip Sivas şiirlerimi okudum. İki farklı ödülümü alıp geldim.Her ne kadar kendi toprağım Sivas'ım kadir kıymet bilmiyorsa da başarılarımı yabancılar farketti.Ne mutlu bana. Ödüllerimi alırken gözyaşlarımı tutamadım.Çünkü kendi toprağımda almak isterdim bunca ödülleri.Sağlık olsun yüreğim buruk olsa da ben aynı azim ve hırsla çalışacağım. Kalemim bedenim solana kadar susmayacak.....[/quote] Aslım Sivas'lıdır İstanbul'da yaşarım Allah şifa versin tez zamanda dilerim Ben sizin şiirlerinizi çok severim Sizden imzalı bir resim isterim Sabiha hanım çok geçmiş olsun, En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı temenni ederim. Bazı değerler vardır, yanı başımızada durur ancak göremeyiz, bir türlü bulamayız, ancak bir başkası onu görür keşveder ortaya çıkarır, ondan sonrada şaşkınlığımızı gizleyemeyiz.Siteminizde haklısınız katılıyorum size. Ama bu sizin azminizi şevkinizi kırmasın, aksine daha çok artırsın ki ben buna inanıyorum o yapıda bir kişi olduğunuza. Eminim bir gün o istediğinizde olacaktır başarılarınızın devamını yürekten diliyorum, Saygılarımla |
Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=rallim58;333351][B]Tanışmadan da kahve ikramı olmaz[/B]
[B]Gönüller bir olursa yollar uzak olmaz[/B] [B]Tanışırsak içeriz bir fincan kahvenizi ilk[/B] [B]Sitenin sevecen ablası Mersinden kronik[/B][/quote] [B][COLOR=darkorange]yollar uzak değil ise [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]buyrun beklerim yolunuz düşer ise tanışır ,konuşuruz mersin'de sönmez abimi de getir ! düşmeyelim diline[/COLOR][/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=HaZeYN;333328]bir gece midir insanı yanlızlığa iten
yoksa acımasız hayat mı kim istermez denizler gibi cosmayı kim istemez deliler gibi sevilmeyi sevmeyi anlatılamaz yasanır derler ya olmayan sevgi de yasanmaz ki be gülüm[/quote] Hayat bir derya biz küçük bir ırmak Alır sürükler bizi çok uzaklara çok ırak Gel sende şu Arif gardaşına bir bak Herşeyi tadında kararında yaşayak |
Sabah mahmurluğu hala ozanlarda
Selam yolladık bu sabah kimse almaz ola Topantı var ben ağır ağır koyulam yola Tekrar selam olsun sitedeki tüm dostlara |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]selamın aldım allah razı ola
güle güle git yolun açık ola herşey gönlünce olsun işin gücün kolay ola [/COLOR][/B] |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][I][COLOR="Magenta"]Herkese yeniden merhabalar
Bakiyorumda cogalmis yazanlar Hep ben gidincemi yazarlar Sanki benden kacarlar [/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Arif gardaş toplantıda
Sizle ben kaldık burada Bulaşıklar lavaboda Hoşçakalın candostlarım..... Vazgeçmek yok geleceğim Sizlerle dertleşeceğim Yemekler pişireceğim Hoşçakalın candostlarım |
Merhaba site. merhaba dostlar
ben yok iken neler yaptılar haydi bakalım yiğit ozanlar sivassporuma bol başarılar |
Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sabiha Serin;333521]Arif gardaş toplantıda
Sizle ben kaldık burada Bulaşıklar lavaboda Hoşçakalın candostlarım..... Vazgeçmek yok geleceğim Sizlerle dertleşeceğim Yemekler pişireceğim Hoşçakalın candostlarım[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Size kolay gelsin dilerim En yakin zamanda yine beklerim Simdilik bende kacar mac dinlerim Insallah yener bugün benim güzel Sivasim[/COLOR][/I][/B] |
Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=özdemir;333522]Merhaba site. merhaba dostlar
ben yok iken neler yaptılar haydi bakalım yiğit ozanlar sivassporuma bol başarılar[/quote] [B][COLOR=darkorange]sen 2 gündür nerlerdeydin?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]işlerin çokdu ondanmı gelmedin?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yokluğun hemen belli oluyor [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sensiz atışmanın tadı olmuyor [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:52. |