![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
3 kişi bastırdı saglı sollu
barikat hızlı beş kollu :) hepinize cevabım var yeterki olun sag duyulu :D |
[QUOTE=barikat58;396253]kimse beni gecmedi
şimdi bu cevapmı hay bir iki daha yaz hadi elimden cekersin vay vay :D vız gelirse tırıs gider barikata ses ne eder şemsiye yagmurda gider yagmur yokken ne eder :D sesin çıktımıki duysunlar hepside sana uysunlar sıkıysa cevap yazsınlar sözüm bitmez anlasınlar :)[/QUOTE] barikat niye kızdın öyle altta kalınca olur böyle yaz gelse de boşuna kimseyi geçemezsin koşuma |
[quote=arifcoskun;396259]Ne öyle toplu mesajlar atarsın barikat
Uykun gelmedimi haydi sen git yat İşe giderken unutma kıravatını tak Bak bu benden sana dostça nasihat :D[/quote] kravat takmayı oldu bitti sevmem sizleri susturmadan asla gidemem :D ben zaten tek tek atıyorum ama hızıma site dayanamıyor bilemem :D [quote=h.a.y.;396263]barikat niye kızdın öyle altta kalınca olur böyle yaz gelse de boşuna kimseyi geçemezsin koşuma[/quote] ne sakini gayet rahatım herkesten hızlı benim atım koşmama gerek yok zaten yürürken gecer barikatım :D |
Biraz yavaş yollar çok virajlı
Bir güzel sevdin kalem kaşlı Beni geçip sollayım derken Bak araban devrildi yana yattı :D |
[quote=arifcoskun;396273]Biraz yavaş yollar çok virajlı
Bir güzel sevdin kalem kaşlı Beni geçip sollayım derken Bak araban devrildi yana yattı :D[/quote] bazen hızlı giderim amma yavaşlamayıda bilirim sana göre devrildi amma bana göre hala hızlı giderim :D |
[QUOTE=barikat58;396265]kravat takmayı oldu bitti sevmem
sizleri susturmadan asla gidemem :D ben zaten tek tek atıyorum ama hızıma site dayanamıyor bilemem :D ne sakini gayet rahatım herkesten hızlı benim atım koşmama gerek yok zaten yürürken gecer barikatım :D[/QUOTE] [B][I]Evet çok hızlısın bilirm seni, Ama hiç heveslenme elerim seni.:) Bak üç kişiye tek kalacaksin, Bak şimdi tökezliyip düşeceksin.:D[/I][/B] |
[quote=arifcoskun;396273]Biraz yavaş yollar çok virajlı
Bir güzel sevdin kalem kaşlı Beni geçip sollayım derken Bak araban devrildi yana yattı :D[/quote] kalemden kaşmı olur kurudan yaşmı olur barikat hızlı fakat sen hız sınırı aşma nolur :D [quote=HaZaN;396279][B][I]Evet çok hızlısın bilirm seni,[/I][/B] [I][B]Ama hiç heveslenme elerim seni.:)[/B][/I] [I][B]Bak üç kişiye tek kalacaksin,[/B][/I] [I][B]Bak şimdi tökezliyip düşeceksin.:D[/B][/I][/quote] tek başıma üçünüze yeterim icabında zorlanırsam çark ederim anladın sonunda hızlı oldugumu geçte olsa sana teşekkür ederim :D |
[quote=barikat58;396280]kalemden kaşmı olur
kurudan yaşmı olur barikat hızlı fakat sen hız sınırı aşma nolur :D tek başıma üçünüze yeterim icabında zorlanırsam çark ederim anladın sonunda hızlı oldugumu geçte olsa sana teşekkür ederim :D[/quote] Düütttttttt....sağa çek bakim barikat:) Rica edeyim lütfen ehliyet ve ruhsat Radara yakalandın nedir bu kabahat Men ediyorum trafikten sana istirahat :D |
[quote=arifcoskun;396286]Düütttttttt....sağa çek bakim barikat:)
Rica edeyim lütfen ehliyet ve ruhsat Radara yakalandın nedir bu kabahat Men ediyorum trafikten sana istirahat :D[/quote] polismisin sen memurum ben senden memnunum girmesin aramıza cezalar onlar ateşledi ben masumum :D bak sustu bütün ozanlar hani nerde cevap yazanlar anladım şimdi saklanıyorlar lafları yetişmiyor anladılar :D |
[quote=barikat58;396289]polismisin sen memurum
ben senden memnunum girmesin aramıza cezalar onlar ateşledi ben masumum :D[/quote] Trafikte fahri gönüllü memurum Bende senden çok memnunum Üfle bakayım sen şu balonu :) Nere gitsen arar seni bulurum :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:46. |
|