![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
ayşima sandallı kardelen gelmiş köyüme
bende bir dörtlük yazayımkendi payıma davet ettim gelmedilerki pasta çayımı misafir perver yapalı köyü burası gardaş |
yapalının her misafire yeri var
tecerin başından duman kar delik taş birde karasar hasretim yürekte yarası gardaş |
yavaş yava iş saatim geliyor
aney geldi baba yüzün gülüyor oğul burda yine yalnız kalıyor kahrolsun gurbetin parası gardaş |
gurbetin dağları karla kaplanır
benim ciğerime hançer saplanır bir gün gelir bütün aile toplanır düzelir terazinin darası gardaş |
bir araya toplanmak bunca çabamız
inşallah bir gün şenlanir obamız yanar içerisinde kara sobamız bol olur muğlanın çırası gardaş |
Dağılmaz efkarlar, dağılmaz hüzün,
Yıllar sonra gülsün o nurlu yüzün, Farkı mı kaldı ki baharın, güzün? Başımızda hasret karası gardaş. |
aşık diyari baba ne oldu bilmez
kırsalar bile kusura kalmaz ozanlar sitesine kimseler gelmez açılmış herkesin arası gardaş |
[QUOTE=sandalli;583684]Dağılmaz efkarlar, dağılmaz hüzün,
Yıllar sonra gülsün o nurlu yüzün, Farkı mı kaldı ki baharın, güzün? Başımızda hasret karası gardaş.[/QUOTE] dağılmadı efkar dağılmaz hüzün yanındamı gardaş oğulun kızın var ise ayrılık mutlaka çözün sefilim uzak gurbetin arası gardaş |
Bir ela gözlünün aşkına düştüm,
Bu sevda uğruna çok dağlar aştım, Siyahi gizliden kavruldum, piştim, Ödediğim gönül kirası gardaş. |
gözler sulanmış yürekler dolmuş
kalkıp gideyim vakit geç olmuş köyüme bir çok misafir gelmiş misafiri sever orası gardaş |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:44. |