Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Günün sözü (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16913)

Kardelencicegi 16.01.2009 13:24

Cevap: GÜNÜN SÖZÜ

[COLOR="DarkRed"][B]Mavi göze bakma BOĞULURSUN,Yeşil göze bakma ORMANDA KAYBOLURSUN,Siyah göze bakma KARANLIKTA YOK OLURSUN,Kahve rengi göze bakma benim gibi AŞIK OLURSUN...[/B][/COLOR]

Kardelencicegi 17.01.2009 01:42

[COLOR="DarkRed"][B]"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.." [/B][/COLOR]

Kardelencicegi 17.01.2009 01:44

[COLOR="darkred"][B]Issız çölde bir yudum suyu dünyalara değişmeyen biri gibi ya da yağmuru unutmuş toprağın bulutlara yalvarışı gibi sessizce ama YÜREKTEN ÖZLEDİM SENİ.[/B][/COLOR]

Kardelencicegi 17.01.2009 01:45

[COLOR="darkred"][B]CAN DEDİM SENİ TARİF ETTİLER.BİR YUDUM SEVDA DEDİM ONDA VAR DEDİLER.DOST DEDİM ÖMÜR BOYU DEDİLER YÜREĞİ YANIK SEVDAYA SADIK SEVGİYE LAYIK SENİ GÖSTERDİLER.[/B][/COLOR]

Kardelencicegi 17.01.2009 01:46

[COLOR="darkred"][B]Zordur;
Dağlarda kardelen olmak
Toprağı yarıpta güneşe bakmak
Zordur;
Sıcak gülüşlerinden uzak olmak
Seni görmeyipte hasretinle yaşamak

Zordur;
İlkbaharda bir sevdaya tutulmak
Seninle dolan hayalerimle yaşamak
Zordur;
Bir selvi boyludan ayrı yaşamak

Osman ÇİFTÇİ[/B][/COLOR]

Kardelencicegi 17.01.2009 01:48

[COLOR="darkred"][B]Zordur dağlara kardelen olmak. Zordur toprağı çatlatıp güne kaavuşmak, zordur sevdayı yıllara yaymak ,ama gerçekte zor olan senin gibi birini bulmak. [/B][/COLOR]

Kardelencicegi 17.01.2009 01:49

[B][COLOR="darkred"]Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi... Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi... Bir insanın birtanesi olmalı, o da senin gibi... [/COLOR][/B]

Kardelencicegi 17.01.2009 01:50

[COLOR="darkred"][B]Yiğit olan yürüyüşünden, aşık olan yaşarken ölüşünden, bes para etmeyen'de, gülüşünden bellidir...[/B][/COLOR]

Kardelencicegi 17.01.2009 01:51

[COLOR="darkred"][B]Sen benim içimde kalan nefes, Anlatamadıgım duygularımsın, Sen gözlerden sakındıgım sevdam, Yaşamaya korktugum acılarımsın, Sen yarınlardan bekledigim umut, Gözlerimde çağlayan agıtsın, Sen dünyada deger verdigim insan, Unumayacagim tek aşkımsın, Sen benim mutlulugum, Sevgilerin en güzeli, Sen hayallerimin prensi, Sen ilk ve son aşkımsın [/B][/COLOR]

yiğidoturan 17.01.2009 01:52

[COLOR="Blue"][B]Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak...[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:56.