![]() |
|
Cevap: Üstteki üyenin nesini beğendin... Nickmi...Avatarmı...imzamı...?
[QUOTE=figen-58;477329]dogan bulut kardeş atlamakla alakası yok sadece tanımıyorum hiçde rasğelmedik hepsi bu tşk[/QUOTE]
yorum yaptığımız kişiler bizim asker arkadaşımız değil zaten görüntüye yorum yapıyoruz yazılarıy la görüntüleriyle yorum yapıyoruz figen hanım |
[QUOTE=doğan bulut;477334]yorum yaptığımız kişiler bizim asker arkadaşımız değil zaten görüntüye yorum yapıyoruz yazılarıy la görüntüleriyle yorum yapıyoruz figen hanım[/QUOTE]
ukalalığa nüzüm yok sen arkadaş olmasanda olur asker arkadaşı ne demek oluyo seviyesizlige izin veremem yamana ğerek yok bana |
[QUOTE=guldane;477330]gigencim avatarın harika imzanda daha bir anlamlı canım
sende çok tatlısın saçlarının şekli çok yakışmış yüzüne tabii bu sensin dimi bu halinle görsem tanırım herhalde. siz istanbuldamısınız.[/QUOTE] güldane hanıma nelerdesem az gelir süper çok sevdiğim bir kardeşim |
[QUOTE=figen-58;477336]ukalalığa nüzüm yok sen arkadaş olmasanda olur asker arkadaşı ne demek oluyo seviyesizlige izin veremem yamana ğerek yok bana[/QUOTE]
nekadar seviyeli olduğun yaptığın yorum gösteriyo taktir arkadaşlar versin kim nekadar uklala olduğu belli askerlik utanılacak zora gidecek yerdeğil ben şeref duyarım ömür boyu anlatılacak bir anıdır |
[COLOR="DimGray"][FONT="Comic Sans MS"]avatar ı çok güzel ...[/FONT][/COLOR]
|
avatarı da çok güzel imzasıda insalığıda
|
AVATARINDAKI BEBEK COK TATLIYMIS ......................
|
vatarı güzel
avatarımdaki benim oğlum göktuğ halası |
doğancım canım kardeşim çok teşekkür ederim o senin güzelliğin bitanecik kardeşim sende seviyeli düzgün karakterli saygılı bir kardeşimsin allah o tatlı bebeğine bağışlasın ve en çokta anacığına allah sağlık versin kardeşim.
|
[QUOTE=guldane;477538]doğancım canım kardeşim çok teşekkür ederim o senin güzelliğin bitanecik kardeşim sende seviyeli düzgün karakterli saygılı bir kardeşimsin allah o tatlı bebeğine bağışlasın ve en çokta anacığına allah sağlık versin kardeşim.[/QUOTE]
sitenin olmaz ise olmazlarında hiçbir zaman olumsuz görüşü olmayan canım kardeşim sen bitanesin allah razı olsun cümlemizin evlatlarını annelerine babalarına bağışlasın |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:30. |
|