![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]siz kendinizi aştınız buralar dar gelir[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]benimle atışmak size az gelir bana cevap yazmak çok mu zor gelir kronick küserse bu da size ağır gelir [/COLOR][/B] |
Bilmem neden küser kronick bize,
Saygı duyarız biz söylenen söze, Yazarız yazarız görünmez göze, Boşa kürek çekmek doğru mu sence. Eski dostlar olmaz düşman, Yazı değil yazan pişman, Yiye yiye olduk şişman, Şimdi diyet yapmak gerek. |
[quote=sandalli;402959]Bilmem neden küser kronick bize,
Saygı duyarız biz söylenen söze, Yazarız yazarız görünmez göze, Boşa kürek çekmek doğru mu sence. Eski dostlar olmaz düşman, Yazı değil yazan pişman, Yiye yiye olduk şişman, Şimdi diyet yapmak gerek.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]küsmekde haksızmıyım sandallı abi bir cevap yazan olsaydı bari hevesim kırılmazdı ilham gelirdi bir cevap yazan olsaydı bari asla olmam sana düşman dostu dosta kırdırmam ama artık beni kandırman gönlün istemez artık benle atışman [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;402967][B][COLOR=darkorange]küsmekde haksızmıyım sandallı abi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bir cevap yazan olsaydı bari[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]hevesim kırılmazdı ilham gelirdi[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bir cevap yazan olsaydı bari [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]asla olmam sana düşman [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]dostu dosta kırdırmam[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ama artık beni kandırman [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gönlün istemez artık benle atışman [/COLOR][/B] [/quote] Bir süre tatildi ozanlar bize Kim ne der doğru söylenen söze Hakkın adaleti getirir dize Selam eder Arif gardaşınız size Dostlardan ayrılalı çok zaman oldu Bahçemde açan güllerim soldu Bana kaderin bir oyunumuydu Selam eder Arif gardaşınız size Bir zamanlar ne idik şimdi ne olduk Gül gibi açarken sararıp solduk Kaptanlar takar her maçta kolluk Selam eder Arif gardaşınız size Bitmesin dostluklar hep daim olsun Taşın kalbi yok ama sarıyor yosun Allah sizleri kederden korusun Selam eder Arif gardaşınız size Bir dostluk kurduk biz kendimizce Bazen buluşuruz ikinci adreste Eğleniriz orada biz gönlümüzce Selam eder Arif gardaşınız size |
Yeniden toplansın ozanlar yine,
Başlamak gerekir bir yeni güne, Mesajlar katlansın yüzlere bine, Coşsun Sivas ili dostluğa doysun. |
Dinleyin sözümü asil ozanlar
Eskiye dönmek mümkün mü sizce Var oldukça sütü kapta bozanlar Eskiye dönmek mümkün mü sizce Sevenin verdiği kutsal emektir İnsan olmak dostu görebilmektir Dostluğa karşılık verebilmektir Eskiye dönmek mümkün mü sizce Neşenin yerini hüzünler aldı O güzel günler mazide kaldı Hangi güç ozanı kedere saldı Eskiye dönmek mümkün mü sizce Nifak tohumları ekilmemişti Gelenler hesaba çekilmemişti Dillerden kem söz dökülmemişti Eskiye dönmek mümkün mü sizce Gelmezse bir ozan çok özlenirdi Gelecek mi diye yol gözlenirdi Dostluk kalplerde gizlenirdi Eskiye dönmek mümkün mü sizce Kışlar yaza döndü, yazlar kış oldu Kuşlar kartal oldu, kartal kuş oldu Sırtı yer görmeyen birden tuş oldu Eskiye dönmek mümkün mü sizce |
[B][COLOR=#ff8c00]çok sevindim inan geri gelişine[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]manidar mısraları döktürüşüne aslında doğru sözlerle başladın işe eskiye dönmek mümkün değil bence ama yinede bağlıyım ozanlar eline [/COLOR][/B] |
Giderim giderim geri dönerim
Dostun özlemiyle nara yanarım Sözlerine çok teşekkür ederim Sizler var oldukça ben de varım |
bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkutmaz bizlerimusalla taşı ölümüne seviyoruz biz sivas sizi
|
[quote=sivaBURs;403130]Giderim giderim geri dönerim
Dostun özlemiyle nara yanarım Sözlerine çok teşekkür ederim Sizler var oldukça ben de varım[/quote] [B][COLOR=darkorange]sen en iyisi hiç gitme[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]gidipde yollarını gözletme özlettin kendini daha da özletme bizi şiirlerinden hiç mahrum etme[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:53. |
|