![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Cley;407740][B]Kimdir bu sarı ben de tanısam
Sandalli abiye biraz takılsam Anlaşılan sandalli sarısız olmaz Seven kalbe engel koyulmaz[/B][/QUOTE] Resmini ekledim onun siteye, Bağlanmış bu gönül gitmez öteye, Düşürmesin mevlam bizi kötüye, Yakar da yüreği küle döndürür. |
[QUOTE=Cley;407748][B]Sizler ustasınız bizler çırak
Öğreniriz uzaktan bakarak Selam olsun tüm dostlara Hasbihal edelim mani yazarak[/B][/QUOTE] estağfurullah... bizler çırağız sizler usta bu saatte olmak vardı sivasta ne güzel olurdu ayran aşı tasta üstüne de bir dilim kakaolu pasta... |
[B][COLOR=darkorange]cley sarı senin yengen olur
bir kalbe ancak bir sevgi konur hasan abi yanar yanar kül olur yakında onu arayan tımarhanede bulur [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;407752][B][COLOR=darkorange]cley sarı senin yengen olur
bir kalbe ancak bir sevgi konur hasan abi yanar yanar kül olur yakında onu arayan tımarhanede bulur [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Teşekkürler kronik abla sana Sarı ver gönlünü sen de Hasan'a Bu dünya kalmaz ne sana ne ona Sarıver yarasını dermanı olsana [/B] |
[B][COLOR=darkorange]metin'in kalbi nasılda temizmiş[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Allahdan başka bi şey dileseymiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]çaylı kek yaptım henüz[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]birazdan eklicem ordan yersiniz [/COLOR][/B] |
maksat kek değil muabbet olsun
sofranız bereketli bol olsun yemiş kadar olduk canın sağolsun sitemize eğlence ve neşe dolsun... |
[B][COLOR=darkorange]gerekirse hasan abime canımı veririm
değil sarıyı tüm sarıları yoluna sererim onu üzenlerin başlarını ezerim aşk acısı bu gel gör ki boynumu bükerim [/COLOR][/B] |
herkes insan kimseyi üzmeyin
abla sizde kafa ezmeyin sürekli çarşı da gezmeyin evde oturup bulmaca çözmeyin... |
[B]Yine bitti gurbette bir gün
Sivaslıysan durma sende övün Ey Sivasım bir gün sana gelirsem O zaman benim için olur düğün[/B] |
üstteki şair kesin sivaslı
şiir konusunda çok iddalı siir yazmaya biraz ara verebilirim çünkü şimdi dinliyorum m.SANDAL*I |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:27. |
|