![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]hep erkeklik taslar atar tutarsın
sen evlimisin bence bekarsın bekara karı boşamak kolaydır derler atalar söylerse boşa söylemezler [/COLOR][/B] |
Ağlattık gözleri akıttık seli,
Konuşa konuşa kestirdik dili, Hanıma verdim de kırmızı gülü, Ütüyü kafaya yedim yinede. |
[QUOTE=kronik;407813][B][COLOR=darkorange]hep erkeklik taslar atar tutarsın
sen evlimisin bence bekarsın bekara karı boşamak kolaydır derler atalar söylerse boşa söylemezler [/COLOR][/B][/QUOTE] evet bekarım ama bir şey değişmez erkek adam karsıyla dövüşmez ama yine de lihgt erkek olmamalı özü neyse değişmeden kalmalı |
[B]Metin bize meydan okuyor
Belliki bizi tanımıyor Kısa zamanda tanırsın Arkana bakmadan kaçarsın :)[/B] [B]Bekara karı boşamak kolaydır Evlilik farklı bir olaydır Kafaya oklava yemeyene Böyle şeyler yazması kolaydır [/B] |
[B][COLOR=darkorange]iki yarin var birnden yok hayır
senin ki çile çekilmez kahır[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]demedi deme bunlar sende iz kalır[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]dertli hasan iki arada bir derede kalır [/COLOR][/B] |
meydan okumuyorum sadece şaka
hepiniz birden bastırdız beni faka nede olsa A.VEYSEL*in torunları vardır ufak defek herkesin sorunları... |
Niceleri geldi geçti elimden,
Kurtulamaz en kralı dilimden, Ozanlar yetişir benim ilimden, SIvasın ozanı susmaz bilesin. |
[B][COLOR=darkorange]öyle diyenleri çok gördük metin
dile kolay ama evlilik çetin hazır olsun kenarda bir altın setin daha sonra sararıp solacak benzin [/COLOR][/B] |
[B]Sandalli burda bir numara
Var seni seni sende ara Veyselin torunuyuz biz de Yalnız mekanımız ankara [/B] |
kimseden korkmam gözüm pek
kronik hariç birtek oda zaten atışmaz yapar sürekli kek... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:06. |
|