![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Şimdi konuşması kolay geliyor,
işin gerçeğini evli biliyor, Bak Sandalli gurbet elde ölüyor, Büyük konuşmaktan uzak dur bence. |
[QUOTE=kronik;407828][B][COLOR=darkorange]öyle diyenleri çok gördük metin
dile kolay ama evlilik çetin hazır olsun kenarda bir altın setin daha sonra sararıp solacak benzin [/COLOR][/B][/QUOTE] evlenecek kadar daha delirmedim zaten kimseye de gönül vermedim hayırlısı neyse o olsun ben esmer değilim ki rengim solsun... |
[quote=metin 0758;407832]kimseden korkmam gözüm pek
kronik hariç birtek oda zaten atışmaz yapar sürekli kek...[/quote] [B][COLOR=darkorange]kronik vakayım bulaşma bana virüslerimi bulaştırırm bak sana[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]boşa dememişler nikim kronik sebebin olurum olursun nevrotik [/COLOR][/B] |
Gurbet elde kaynatırım kazanı,
Saygım vardır üzemem ki yazanı, Hiç sevmedim burda düzen bozanı, Dostlukla gelenler başım üstüne. |
[B][COLOR=darkorange]biz delimiyiz yani yapma kinaye[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]diyeceğim çok ama uymuyor kafiye eğer ki kapılırsan sevgi seline söyler durursun ''ana beni eversene '' [/COLOR][/B] |
ölümüm varsın olsun senin elinden...
şimdi üzdün beni çok derinden. bence fazla kek yapma dayak yersin belki erinden NOT:Er, eş koca demek ... |
Mersinde kar yoktur kayılmaz kayak,
Atılır mı hiç bayana dayak, Anlamadım inan bu nasıl ayak, Hanımlar bizlerin başının tacı. :D |
[QUOTE=sandalli;407842]Gurbet elde kaynatırım kazanı,
Saygım vardır üzemem ki yazanı, Hiç sevmedim burda düzen bozanı, Dostlukla gelenler başım üstüne.[/QUOTE] merak etme abi dostlukları bozmayız zaten dostlukları bozmak için yazmayız kimsenin arkasından kuyusunu kazmayız nede olsa hepimiz sivas*lıyız |
[B]Yaşasan gurbette bir başına
Beni ever çabuk dersin anana Metin gardaş gel etme inat Senin de olur bir kaynana [/B] |
[B][COLOR=darkorange]azrail değilim can alayım
[/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange]amacım sadece boyuna bakayım boyuna bakarken ayak no alayım istersen sana ters giyilen pabuç yapayım [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:34. |
|