![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Er adam dayak atar mı
Bu Sivaslıya uyar mı Yarın Anneler günü Ana gibi yar var mı[/B] |
zaten yaşıyorum gurbette
bi günolacak kaynana elbette evleneceğim kız olacak senin imzan gibi edepte... |
[QUOTE=metin 0758;407849]merak etme abi dostlukları bozmayız
zaten dostlukları bozmak için yazmayız kimsenin arkasından kuyusunu kazmayız nede olsa hepimiz sivas*lıyız[/QUOTE] Sözüm sana değil kurban olurum, Düzeni bozani bende bilirim, Gerçek dostlarımı burda bulurum, Senin gibi dostlar candan ileri. |
[QUOTE=Cley;407853][B]Er adam dayak atar mı
Bu Sivaslıya uyar mı Yarın Anneler günü Ana gibi yar var mı[/B][/QUOTE] kutlu olsun tüm annelerin günü zengin uyak olsun diye yazdım bunu böyle giderse kronick*in sonu hiç iy geğil söyleyim... |
[B]Vakit geç oldu yatayım gayrı
Seviyorum sizleri ayrı ayrı Allaha emanet olun hepiniz Bensiz devam edin siz... [/B] |
Kanatır yüreği anneler günü,
Unutamaz insan geçmişi dünü, Göremez annesiz çocuklar önü, Yüreğe ışıktır güzel anneler. |
[QUOTE=Cley;407871][B]Vakit geç oldu yatayım gayrı
Seviyorum sizleri ayrı ayrı Allaha emanet olun hepiniz Bensiz devam edin siz... [/B][/QUOTE] iyi geceler ALLAH rahatlık versin yarın sabah yine atışmaya gelirsin kronick sana kek tarifi versin yatmadan önce pişirir yersin...:) |
[B][COLOR=darkorange]allah sonumuz hayır getirsin[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]düşüncen ne ise allah 10 misli versin allah herkesin gönlüne göre versin sana hem akıl hemde rahatlık versin [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00] [/COLOR][/B] |
Geliyor kekler, gidiyor kekler
Kronik habire topicler ekler Açlıktan ölenler kapında bekler Kekinden azıcık versen diyorum |
:)o kekin resmini koyar keki kendi yer
sonrada bizlere ikram ettim der ben böyle şaka yapınca da alıngandır hemen küser... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:08. |
|