![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kronick üzülme gecer hepisi,
Tehdit eder bazen bizi kimisi, Bilirim ben insanlarin iyisi, Senin yüregin yeter kardesim. |
Karlar yagdi kapandi bak yolumuz,
Calismaktan yorgun düstü kolumuz, Acep nerelere varir bizim halimiz, Ne arayanim var nede soranim. |
[B]Hey gidi aşıklar
Burası boş kalmış hele Bende yatıyorum İyice boş kalsın hele....[/B] |
ben sevgimi kefenledim sevsende bir sevmesende,
ben seni icimde öldürdüm ölsende bir ölmesende................... |
Yazamadım yazımı kalemim bitti
Sevdiğim dostlar birer birer gitti Söyleyin dostlar Arif size ne etti Kırık kalbim size sitemini belirtti |
Sevgi vardır, gönülde
Saygı vardır. gönülde Dil döner kendi derdinde Birde sen varsın Sivaslılar.net gönlümüzde... |
Artik bitti ozanlarin tatili,
Söyledikce cosar asigin dili, Costursun sazin telini eli, Eli güzel dili güzel ozanlar. |
Yillar var ki ben yarimi görmedim,
Sari sacin tel tel edip örmedim, Sari saclim baskasini sevmedim, Senin askin beni yakip kül etti. |
Bülbül olup gül dalina konayim,
Sari saclim seni nerde bulayim, Iste sana dünyalari vereyim, Yeter ki sen beni sev sari saclim. |
Sandalli coşmuş yine şiirler yazar
Sarı saçlıyı havada, karada arar Sarısaçlı nedense hep ondan kaçar İstemeyeni sende isteme neye yarar |
Ben ararim onu yerde havada,
Kronick kizartsa hamsi tavada, Tatli-dilli gönderse sütlü cikolata, Tatli yeyip, tatli konussak abi. |
[quote=sandalli;348538]Ben ararim onu yerde havada,
Kronick kizartsa hamsi tavada, Tatli-dilli gönderse sütlü cikolata, Tatli yeyip, tatli konussak abi.[/quote] Sen araya dur onu havada, karada Kronick hamsileri yedi mutfakta tatli_dilli iyi yumurta kırar tavada Sen al gel yiyelim bari çikolata :D |
[QUOTE=arifcoskun;348544]Sen araya dur onu havada, karada
Kronick hamsileri yedi mutfakta tatli_dilli iyi yumurta kırar tavada Sen al gel yiyelim bari çikolata :D[/QUOTE] Onlardan hayir yok bizbize kaldik, Türkünün sarkinin icine daldik, BizBize58 FM de türküler caldik, Ac karnina ask mesk olmuyor ustam. |
[quote=sandalli;348552]Onlardan hayir yok bizbize kaldik,
Türkünün sarkinin icine daldik, BizBize58 FM de türküler caldik, Ac karnina ask mesk olmuyor ustam.[/quote] Söz verdiler saatinde gelmediler Bizbize'de olmayı bize çokmu gördüler Hamsiyi, tatlıyı onlar çoktan yediler Bizede kendin pişir kendin ye dediler :D |
[QUOTE=arifcoskun;348557]Söz verdiler saatinde gelmediler
Bizbize'de olmayı bize çokmu gördüler Hamsiyi, tatlıyı onlar çoktan yediler Bizede kendin pişir kendin ye dediler :D[/QUOTE] Bu benim kaderim yine ac kaldik, Bizbize58 FM de neseye daldik, Yemek getirirler diye onlara kandik, Biz yine avucumuzu yalamak kaldi. |
Yemek yapmak icin cekip gittiler,
Bizi ac birakipda sonra ektiler, Yemekleri yakip cöpe döktüler, Ozanlar burada ac kaldi yine. |
Bir güzele gönül verdim yanarim,
Ask yüzünden icin icin kanarim, Yillar var ki sarim seni ararim, Artik gelde görem yüzünü senin. |
[B][I][COLOR="Indigo"]Sevmem ben umutsuzluğu,
Mutlaka uzanır bir el sana. Uzandığında tut sımsıkı ama, İşte o tamir eder belki kalbini unutma. [/COLOR][/I][/B] |
Güneşin yüzü gibi sımsıcak yüreğim
İçimde bir sevgi var hep ona beslerim Büyük umutlarla onu hep beklerim Alır savurur benliğimi sevda yellerim |
[B][I][COLOR="Indigo"]Nerede kaldı bizim ozanlar,
Çok mu derindir uykuları uyanamazlar. Bugün pek de bir masumlar, Acep birşey mi olmuştur dostlar.[/COLOR][/I][/B] |
[quote=HaZaN;348720][B][I][COLOR=indigo]Nerede kaldı bizim ozanlar,[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=indigo]Çok mu derindir uykuları uyanamazlar.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Bugün pek de bir masumlar,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Acep birşey mi olmuştur dostlar.[/COLOR][/B][/I][/quote] Ozanlar akşam daha çok gelirler Sözleri sazları vurdukça iniler Hele akşam olsun sahaya inerler HaZaN bacımda ozaman bizi dinler |
[COLOR="Blue"]Ben bir yare bel bağladım
Gece gündüz hep ağladım Nehirler gibi çağladım Acımadı yaktı, geçti. Muhabbet tarlası ektim Ayrılık meyvesi biçtim Ben o yare bilmem nettim Yar seyretti baktı geçti Olsa da nergis, sümbül Gülü için öter bülbül Katre katre dolu gönül Gözyaşını döktü geçti sivaBURs kaderine uydu Elbet doğru olan buydu Vefasızdan sözler duydu En son boyun büktü geçti [/COLOR] |
[quote=sivaBURs;348748][COLOR=blue]Ben bir yare bel bağladım[/COLOR]
[COLOR=blue]Gece gündüz hep ağladım[/COLOR] [COLOR=blue]Nehirler gibi çağladım[/COLOR] [COLOR=blue]Acımadı yaktı, geçti.[/COLOR] [COLOR=blue]Muhabbet tarlası ektim[/COLOR] [COLOR=blue]Ayrılık meyvesi biçtim[/COLOR] [COLOR=blue]Ben o yare bilmem nettim[/COLOR] [COLOR=blue]Yar seyretti baktı geçti[/COLOR] [COLOR=blue]Olsa da nergis, sümbül[/COLOR] [COLOR=blue]Gülü için öter bülbül[/COLOR] [COLOR=blue]Katre katre dolu gönül[/COLOR] [COLOR=blue]Gözyaşını döktü geçti[/COLOR] [COLOR=blue]sivaBURs kaderine uydu[/COLOR] [COLOR=blue]Elbet doğru olan buydu[/COLOR] [COLOR=blue]Vefasızdan sözler duydu[/COLOR] [COLOR=blue]En son boyun büktü geçti[/COLOR] [/quote] Yakmışlar sivasBurs caniler seni Bu durum çok üzer bilesin beni Mevlam sever hep sabır edeni Sev sana gelip kıymet bileni |
[COLOR="Blue"]Yaktılar abicim, hem de nasıl yaktılar
Bir avuç alev olup, yüreğime aktılar Kötülük öylesine dolu ki içlerinde Çekilip bir kenardan yanışıma baktılar[/COLOR] |
Bana yakışmaz sevda, ben unutacağım
Aldanma lokmasını zor ile yutacağım Kendime insafsızlık hocası tutacağım Kadınların elinden böyle kurtulacağım |
[QUOTE=arifcoskun;348739]Ozanlar akşam daha çok gelirler
Sözleri sazları vurdukça iniler Hele akşam olsun sahaya inerler HaZaN bacımda ozaman bizi dinler[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Arifcoskun güzel söylüyorsun, Akşam evde işleri kim yapsın. :( Bende sizlere katılmayı çok isterdim, Sağlık olsun bende sabahı beklerim.:) [/COLOR][/B] |
Kurt kuzuyu kandırır,tilki ise kargayı
Tavşanları kartal yer, balıkları da ayı İnsanların daha çok zalimlikteki payı Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler |
Ne oldu da kardes böyle aglarsin,
Aklar durur iken karalari baglarsin, Bir kiz icin sen yüregini daglarsin, Gidenin ardindan yanmaya degmez. |
Ne kurdumuz kaldi nede kuzumuz,
Hem soyumuz güzel hemde boyumuz, Daha dogmadan kazilmis bak kuyumuz, Ben kime yar diyeyim, kime güvenem. |
Elimde bir kursun kalem,
Hayretmiyor yare kelam, Ozanlara olsun selam, Tez vakitte gelesiniz. |
aşk dedik vurduk saza
başlık bu dörtlüğüde yaza iyi dileklerle geldik foruma klavyeler güzel şeyler yaza |
[quote=HaZaN;348776][B][COLOR=indigo]Arifcoskun güzel söylüyorsun,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]Akşam evde işleri kim yapsın. :([/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Bende sizlere katılmayı çok isterdim,[/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Sağlık olsun bende sabahı beklerim.:)[/COLOR][/B] [/quote] Sağol HaZaN bacım o senin güzellğin Sen çalışıyorsun akşam dinlenesin Bizde seni çok görrmek isteriz bilesin Gelemezsen sağlık olsun sabah dinlersin |
Sari saclim savur sacin,
Haydi kizlar börek acin, Sari kiz geldi bak kacin, Cirkinlere yer kalmadi. |
[QUOTE=elfida;348785]aşk dedik vurduk saza
başlık bu dörtlüğüde yaza iyi dileklerle geldik foruma klavyeler güzel şeyler yaza[/QUOTE] Güzel dilek dilemissin, Nede güzel eylemissin, Sözü güzel söylemissin, Hosgelmissin sende bize. |
Gül pazari kurdum alan olmuyor,
Benim ozanlarim neden gelmiyor, Asiklar oturup saza vurmuyor, Sazsiz sözsüz yasam olurmu burda. |
iyi aksamlar ozanlarim
hadi gelin birlikte cosalim nasil gecti bakalim gününüz solmasin olurmu yüreginizdeki gülünüz |
Bir ozan gelmis türkü söylüyor,
Tatli dili herkesleri büylüyor, Bizim icin cok degerli biliyor, Ozanlar sultani sefa getirdin |
sonunda nasip oldu görmek sarini
hani su meshur diger yarini sanirim biraz boyundan da mi uzun ne burnu bilemem yine de sarinin huyunu suyunu |
Ün salmis dünya bir sari gelin,
Ne güzel söylüyor naziktir dilin, Selvi gibi boyun incecik belin, Burnun büyük olsa bile yazar. |
Birgün olur sari saclim gelirse,
Benim bu halimi o da bilirse, Kanayan yarama merhem olursa, Nede güzel olur benim hallerim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:22. |