![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Uğurcum ileri Uğurcum geri
Görmedim ben ofsayta düşeni Erman hocam beni gönderdi Atılan goller hep ofsaytmış dedi :D |
[QUOTE=arifcoskun;408343]Uğurcum ileri Uğurcum geri
Görmedim ben ofsayta düşeni Erman hocam beni gönderdi Atılan goller hep ofsaytmış dedi :D[/QUOTE] erhan hoca konuşur durur sevmedim ben kendisini yaptığı yorumlar sinir eder sivri dili can yakar edebi nerde |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408349]erhan hoca konuşur durur
sevmedim ben kendisini yaptığı yorumlar sinir eder sivri dili can yakar edebi nerde[/quote] Maksat konuşmak değilmi Her insanda sevilmezki Kötüler olmasa dünyada İyilerin kıymeti bilinmezki |
[QUOTE=arifcoskun;408352]Maksat konuşmak değilmi
Her insanda sevilmezki Kötüler olmasa dünyada İyilerin kıymeti bilinmezki[/QUOTE] doğrudur sözün doğrudur niyetin herşeye ince sözler söylersin sevgiye diyecek cevabım yokki ozanım maksatım sana laf atmaktı |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408355]doğrudur sözün doğrudur niyetin
herşeye ince sözler söylersin sevgiye diyecek cevabım yokki ozanım maksatım sana laf atmaktı[/quote] İlkem dürüstlüktür felsefem barış Tutalım kardeşliğe giden yola alkış İşleyelim güzelliği biz nakış nakış Gel bu düşünceme sende karış |
ben geldim hepinize iyi geceler
bu site de kayıp oldu niceler sönmüş ocaklar tütmez bacalar hepinize selam olsun dostlarım |
[quote=metin 0758;408396]ben geldim hepinize iyi geceler
bu site de kayıp oldu niceler sönmüş ocaklar tütmez bacalar hepinize selam olsun dostlarım[/quote] Hoşgeldin metin kardeş Hele geç şöyle yerleş Burda çaylar beleş Az sonra gelir herkeş :D |
beleş çay içmeyiz
o diyardan geçmeyiz herkesle atışırız hiçbir adam seçmeyiz |
[B][COLOR=darkorange]bende geldim burdayım
önce şöyle bir kurulayım sonra tek tek tokalaşalım sonrada bir güzel atışalım [/COLOR][/B] |
[B]Tanıştık tokalaştık
Herkesle merabalaştık Sıra geldi atışmaya Atışıp konuşmaya....[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:11. |
|