![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
hoş geldiniz sefa geldiniz
sitemizin ozanları hepiniz yüreklerizle atışalım cemaate girerken önce slm veriniz.... |
[B][COLOR=darkorange]ben ara sıra size göz atarım
gelip gittikçe bol bol laf atarım çünkü biraz işim var gelirken size kahve yaparım [/COLOR][/B] |
Selam olsun sana Sivasli gardaş,
Olmuş ozanımız ozana yoldaş, Çalışmak gerekir yaşanmaz beleş, Kahve bahanedir maksat söz olsun. |
kahvenin yaninda iyi giderdi bir dilim pasta
hem bugün hasan abim yaslandi diye yasta ama bilmezki onu sevenler onun icin hasta |
[B][COLOR=darkorange]sandallı abim iyi ki doğmuş
analar nasıl aslanlar doğururmuş iyi ki bu sitede kurulmuş bu sayede bir abimiz olmuş [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] iyi ki tanıdım seni iyi ki bulduk birbirimizi iyi ki hep birlikteyiz allahım bozmasın düzenimizi [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] |
kronick ben sensiz atışmam
kahve içerken size karışmam eğer çabuk dönmezsen küserim öyle kolay kolay da barışmam...:) kronick ben sensiz atışmam kahve içerken size karışmam eğer çabuk dönmezsen küserim öyle kolay kolay da barışmam...:confused: |
Yeni kekler yokmu ekleşen gayri,
Senin yemeklerin tadı çok ayrı, Dokunması gerek insana hayrı, İnsanlığa ibret Kronik kardeş. tatlı-dilli gelmiş coşturur yeli, Başına takarmış kırmızı gülü, Gönüllere şifa o tatlı dili, Sivasın güzeli bu olsa gerek. |
buralara yazamadim diye iyice unutulmusum
güler yüz ile geldim ama kurutuldum hoscakalin der giderim... |
[B]Kayaştan aştım geldim
Ne mutlu sizleri gördüm Kronik Metin sandalli Ben sizleri çok sevdim[/B] |
tatlı-dilli gelmiş coşturur yeli,
Başına takarmış kırmızı gülü, Gönüllere şifa o tatlı dili, Sivasın güzeli bu olsa gerek. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:20. |
|