![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
hoş geldin kardeşim
|
[B][I][COLOR=red]kendi adima iyiyim abla sen nasilsin???[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=ömer yalcin;504159][I][COLOR=red]Nasil bildim AYTEN ABLANIN GELECEGINI ICIME DOGMUS SANKI YAW:::::::::::::::::::::.:)[/COLOR][/I][/QUOTE]
eeee ben diyom kardeş sen ermişsin diye |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
aaaaa hiç kimse kalmamış kapıyı açık bırakıp gitmişler gelen dalıyor içeri
be. |
[QUOTE=doğan bulut;504164]eeee ben diyom kardeş sen ermişsin diye[/QUOTE]
[B][I][COLOR=red]Abi ucacagimda kanatlarim yok...:D:D:D[/COLOR][/I][/B] |
Ayten abla hoş geldin
hayırlı geceler. |
[QUOTE=ömer yalcin;504167][B][I][COLOR=red]Abi ucacagimda kanatlarim yok...:D:D:D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
kanat takalim bitane yav eğer uçarsan buraya gel seni misafir olarak ağırlamaktan şerev ve onur duyarım |
vallahi ben iyi değilim kardeşim çok düşünceliyim
evet ömer kardeşim bence seninde cinlerin var ve benim geleceğimi haber verdiler size dimi adamın biri bana cinli deli dedi ya bu artık dilime dolaştı işime geldikce kullanıyorum iyide oluyo be. |
hoş bulduk ismail kardeşim iyiyim kardeşim siz nasılsınız doğan kardeşim uçamaz ömer kardeş çünkü ara çok uzak sana ulaşayım diyene kadar yorulur kanatları be.
|
[QUOTE=ayten58;504171]vallahi ben iyi değilim kardeşim çok düşünceliyim
evet ömer kardeşim bence seninde cinlerin var ve benim geleceğimi haber verdiler size dimi adamın biri bana cinli deli dedi ya bu artık dilime dolaştı işime geldikce kullanıyorum iyide oluyo be.[/QUOTE] [B][I][COLOR=red]Abla yapma yaw, benim cinler senin cinlerle akraba falanmi yoksa[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]alemsin yani ,hic gülecegim yoktu.............:D:D:D:D:D:D:D[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:27. |
|