![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hasan abim bu sitenin kralı
yalnız bu günlerde biraz yaralı:) üzülme Hasan abi bu da geçer insanlar dostunu bugünler seçer... |
[QUOTE=sandalli;408517]Sorulur mu soru senin burası,
Dosttan ayrılanın kanar yarası, Bozulur mu ozanların arası, Yeniden yuvana hoşgeldin Ozan.[/QUOTE] Evimizdi bura bize ne oldu Sanki paramparça virane oldu Yeniden canlanmak şahane oldu Hoşbulduk üstadım iyi ki varsın |
Okeyi bizlere tercih mı ettin,
Bıraktin ozanı uzağa gittin, Bundan sonra artık sen burda bittin, Kendine iyi bak hoşça kal sana. :D |
Baktım ozan yurdu çiçeklenmiş
Üstelik yenice ozanlar gelmiş Duydum ki Kronik rakibi yenmiş :) Hoşbulduk sana da usta Kronik [QUOTE=sandalli;408525]Okeyi bizlere tercih mı ettin, Bıraktin ozanı uzağa gittin, Bundan sonra artık sen burda bittin, Kendine iyi bak hoşça kal sana. :D[/QUOTE] De abiciğim de diline sağlık Okeye değişilir mi insanlık Bir gün yaşayacak o da pişmanlık İş işten geçmeden doğru yolu bul :) |
Kronick ustadir pir oldu bize,
Ustalığı için gerek yok söze, Umarım hiç gelmez o kem gözlere, Melekler korusun üstadım seni. |
Karanlık aleme ışık, fenersin
Uzaktan bakarım rakip yenersin Mevlana torunu gibi dönersin At artık okeyi Kronik usta :) |
[B][COLOR=darkorange]semihi inanki hiç kıramadım
aslında atışmaktı benim amacım dağ gibi ütüyü de masada bıraktım herif ütüyü kafamda kırmaz umarım [/COLOR][/B] |
Bozdular düzeni sistem değişti,
Rüzgarlar esmiyor meltem değişti, Mesaj yazmak için yöntem değiştı, İki şiir üstüste yazamıyoruz. |
[QUOTE=sandalli;408552]Bozdular düzeni sistem değişti,
Rüzgarlar esmiyor meltem değişti, Mesaj yazmak için yöntem değiştı, İki şiir üstüste yazamıyoruz.[/QUOTE] Camlara çekilen tüller değişti Sayfaya eklenen güller değişti Dosta sıcak yazan eller değişti Kurulan düzeni bozamıyoruz |
Okey ustasısın düşmez dilinden,
Okeyci çok çıkar Sivas ilinden, Okeye dönüyor belli elinden, Şansların bol olsun hayat boyunca. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:30. |
|