![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=ayten58;504173]hoş bulduk ismail kardeşim iyiyim kardeşim siz nasılsınız doğan kardeşim uçamaz ömer kardeş çünkü ara çok uzak sana ulaşayım diyene kadar yorulur kanatları be.[/QUOTE]
[B][I][COLOR=red]Abla bana mürit lazim ucmam icin...........................:D:D:D:D[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=ömer yalcin;504176][B][I][COLOR=red]Abla bana mürit lazim ucmam icin...........................:D:D:D:D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
yav bende iyi mürütmü olur ben geliyim ama zengin değilm bak altınım akcam yok verecek bunu bil ha |
[QUOTE=doğan bulut;504179]yav bende iyi mürütmü olur ben geliyim ama zengin değilm bak altınım akcam yok verecek bunu bil ha[/QUOTE]
[B][I][COLOR=red]Abi bir kac kisi daha bulursak bu is tamam ucarim o zaman..:D:D[/COLOR][/I][/B] |
bak bunu hiç düşünmemiştim galiba akrabalar kardeş mürit bence sana yakın benim cinlerim olduğunu bilen insan sana mürit olur boşa buralarda bana mürit aratma istersen ha.
|
[QUOTE=ömer yalcin;504181][B][I][COLOR=red]Abi bir kac kisi daha bulursak bu is tamam ucarim o zaman..:D:D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
var var 10tane mürüt yaparız |
[B][I][COLOR=red]Abla alemsin yani ,nerden geldin gece gece bize nese kattin sagol ablacigim[/COLOR][/I][/B]
|
vaaaaayy takdiri aldık daha bize eriş yetiş olmaz haa sağol kardeşim lafımı olur iki tebessümün yahu ayıp ediyosun haaaaaaaaaa gafam bozuh zatan uşah öte gidin benden
gece gece cinlerimi başıma toplamayın len. |
[IMG]http://www.kaffeekultur-wussler.de/images/homeDE/default_1190997316_x_home_x_kaffee_400q.jpg[/IMG]
[B][I][COLOR=red]buyurun kahveye uykunuz geldi anlasilan..............................[/COLOR][/I][/B] |
ben yavaş yavaş musade isdesem kızarmısınız dövermisiniz
|
[B][I][COLOR=red]cinler alemi diye bir sey vardir biliyorsunuz dimi?[/COLOR][/I][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:34. |
|