![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
allah ikinize uzun ömür versin dilerim
diyari babamla mutluluklar dilerim sıla özleminize sabırlar dilerim yüreğim sivasda dağlarını özledim. |
[QUOTE=aysima58;584720]allah ikinize uzun ömür versin dilerim
diyari babamla mutluluklar dilerim sıla özleminize sabırlar dilerim yüreğim sivasda dağlarını özledim.[/QUOTE] ayşıma allah herkese dileğin versin diktiğin fidanlar filizler sürsün analar yavrularının müvetin görsün geçirdiğim çocukluk çağlarını özledim |
yatsı namaz saati geliyor
kalk namazını kıl aşık diyari yaş ilerledi vakit doluyor unutmayasın bunu bil aşık diyari |
bu canı adadım allah yoluna
bakmadım dünyanın para puluna hiç minnet etmem muhanat kuluna pirimden öğrendim doğru yol aşık sefil |
muhanat kuluna eğmedim başım
yavrulara hasret gözümde yaşım erken çaldı kapıyı boranım kışım götürdü mahsuli sel aşık diyari |
gelip köyüm yaylalarında yayladım
otuz yıdır dertlerimi sana söyledim birini dost sanıp sohbet eyledim yaraladı derinden beni dil aşık sefil |
güvenme yalan dünyanın dostuna
kurt olup bürünmüştür kuzu postuna unut gitsin daha düşme üstüne şaşar beşer kul aşık diyari |
aşık diyarım kalmaz hiç kem söze
hergün derdimi dökerim saza kasıpta kendini çekerse naza olurum bende kıl aşık sefil |
sefilim bilirim büyüğümü saymak
yapalının dağları hep oymak oymak olsaydım köyümde çekerdim kaymak görünüyor uzaktan yol aşık diyari |
yine görüyorum iki kırmızı gülü
oğlunuz sizin için oluyor deli kimse kesmesin oturduğu dalı açarım bahtına fal benim canlarım |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:18. |