![]() |
-->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;333795][B][I][COLOR="Magenta"]Yok abim ben kahve sevmem
Hatir icin bile icemem Ama bir cappuccino verirsen Bak ona hayir diyemem [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Kahve aci icilmiyor, Sevda büyük gecilmiyor, Kahvecinin düvegi pis, Cappuccino yapilmiyor |
Cevap: -->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;333802]Kahve aci icilmiyor,
Sevda büyük gecilmiyor, Kahvecinin düvegi pis, Cappuccino yapilmiyor[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Hepsini bosver en iyisi Bizim caydan yok daha iyisi Hem burda cay kahve muhabbetimi yapmayami geldik Söyle atisalim en iyisi. [/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Kahve yemenden geldi,
Caylar rizeden geldi, Ozanin en iyisi, Bizim sivatan geldi. |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Atışmanın en iyisini
Sivaslılar yapar iyi bilirsiniz Benide yaptınız ya aşık Daha ne beklersiniz.....[/B] |
[B]Hüzün doluyum bugün dokunur kalem
Benim kaderimmiş meğer üst üste elem Aileler karşı çıkar söyleyin nidem Sevdiğimi almadan şurdan şuraya gitmem![/B] |
Ben yazamam kalem tutmaz ellerim,
Bahar gelir hic acilmaz güllerim, Bülbül gibi hic sakimaz dillerim, Benden asik olmaz affedin beni. |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=yerliturkuaz;333807][B]Atışmanın en iyisini
Sivaslılar yapar iyi bilirsiniz Benide yaptınız ya aşık Daha ne beklersiniz.....[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Vayy aramiza kimler katilmis Bu aralar asiklar bayagi cogalmis Hani sen simdi yatiyorum demisdin Uykunu söyle bakalim kimler kacirmis[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Abdurrahman 58;333808][B]Hüzün doluyum bugün dokunur kalem
Benim kaderimmiş meğer üst üste elem Aileler karşı çıkar söyleyin nidem Sevdiğimi almadan şurdan şuraya gitmem![/B][/QUOTE] Sevgin gercek ise üzülme sakin, sevdigin icin tavrini takin, Uzaklar olacak bak size yakin, Allah sizi kavusturur insalah. |
[QUOTE=sandalli;333810]Ben yazamam kalem tutmaz ellerim,
Bahar gelir hic acilmaz güllerim, Bülbül gibi hic sakimaz dillerim, Benden asik olmaz affedin beni.[/QUOTE] [B][I]Her insan aşıktır keşfetmeyi bilirse Olmaz diye birşey yok gönül severse Sende olmuşsundur elbette aşık O halde olmuşsun bizim gibi bir amatör aşık[/I][/B] |
Bol keseden atip tutmak olmuyor,
Geceler cok uzun sabah olmuyor, Sabahlari yanimda kimse kalmiyor, Sivaslilar nette olmasa inan. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:03. |