![]() |
--->: Altaki üyeye soru sor!
işli köFte ............................. :D offf bol acılı :D
alttaki en sevmediğin yemek :D |
yada alttaki uye
3x-a=2xr + 2x-b=1xr ?????????????? :D |
[QUOTE=jacop162000;304964]yada alttaki uye
3x-a=2xr + 2x-b=1xr ?????????????? :D[/QUOTE] x=2xr-b+a=1xr x=xr=b-a b-a=r 'ye işlem bu |
öss ye hazırlanıoruz böyle sorular sorulması ıyı oluyo hazırlanan arkadaslar için sorun sorun... :)
|
Bana sorsalar tek kelimeyle "Ha" derdim :D
Alttaki üye gibi matematik sorularına benim gibimi cevap verir ? |
[B][U]iyim:D
Altaki sen matematikte iyi misin?:D[/U][/B] |
Matematik mi ...Berbat hiçsemem....
Alttaki üye Dark_yamtar58 seviyormusun...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
--->: Cevap: Altaki üyeye soru sor!
[QUOTE=Sweetgirl;304212][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yok gecmedim
ben istanbulu sevmiyommmmmm Yarin ne pisirecen :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Dünya parmak ısırırken sizin İstanbul'u sevmemeniz gerçekten son derece düşündürücü sen hiç Boğaza karşı Güneş batarken Yemek yedinmi?Dalgaları Martıları seyredirken?Güneşin batışını ya izledinmi?Hiç karşındaki gönül dostunla yemeklerden sonra Çayını yudumladınmı?Tebessüm heyecen haz duydunmu muhabbetten o esnada?Ya geçmişi düşündünmü?Sadece anlatılmaz yaşanır..![/FONT][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]Eeeee ne yapalım Milletin Hava Tranvayı varsa;) bizimde Taksim Kabataş :rolleyes:Trnvayımız var[/FONT][/B][/COLOR] |
-->: Altaki üyeye soru sor!
ben kimin sorusunu cevapliyacam simdi :D
neyse ben soru sorim o zaman alttaki üye acaba bugün benim macimi izlemeye gelir mi |
konu istanbuldu sanirim, asigim ben istanbula cok da seviyorum (türkiyenin her yeri güzeldir)...
yagmurda yürümekten hoslanirmisin? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:45. |