Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=35975)

Salim58 07.09.2010 12:14

Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

[B]Kemal bey biraz önce NTV canlı yayınına katıldı ve afiş konusunada değindi.İlgili belediye başkanını parti disiplin kuruluna vereceklermiş artık karar ne çıkarsa şansına.Sayın kılıçtaroğlu diyorki buna benim karar verme yetkim yok diyor bu kararı hep beraber toplanıp vereceğiz dedi ve gitti.Peki nereye gitti Baykalla aynı koltukta Antalyaya uçtu. Arayı düzeltmişler belkide mitingde beraber konuşacaklar.:)[/B]

abircan 07.09.2010 12:54

salla kemal silkele az kaldı düşecekler yakamızdan

Dilsad Hatun 07.09.2010 12:56

[QUOTE=abircan;577870]ALLAH RAZI OLSUN 35GÜRÜN58
SAYENDE benimde stresim ve yüküm azaldı, bu pusulasını yitirmiş memleketimin memleket sevdalısı insanlarına birazcık olsun bir okuma yolu gösterdiğin için teşekkür ederim, allah kimsenin içindeki allah sevgisini kul sevgisini memleket yurt sevgisini eksiltmesin, şaşırtmasın

tüm arkadaşlarımın hergün en az 5 dakika pakistanı düşünmelerini istiyorum bu dram nedir sebeleri nedir , birazcık okuma yapsınlar , pakistanı birazcık tanısınlar istiyorum[/QUOTE]

MasaAllah Filistini cok tanidiniz Pakistana mi gectiniz :)

Cley 07.09.2010 12:58

[B]Abircan abi tanımıyor galiba Pakistanı. Orda da dinci (!) çok abi.Namaz bile kılanlar varmış orda. Sana uymaz.Biz tanıyalım sen tanıma[/B]

abircan 07.09.2010 13:10

hergün beş dakka araştırın düşünün niye böyle diye
dilşad , cley sadece 5 dakka
ne yapmaları gerektiği konusunda birazcık kafa yoralım

[QUOTE=Cley;577900][B]Abircan abi tanımıyor galiba Pakistanı. Orda da dinci (!) çok abi.Namaz bile kılanlar varmış orda. Sana uymaz.Biz tanıyalım sen tanıma[/B][/QUOTE]

zaten bende size tanıyın dedim, ben sadece fotograflardan , yazanlardan kısaca okuyup geçtim hergün , afetin fotoğraflarına bakıyorum ve asırlık açmazı görüyorum, insan olduğuma bazan utanıyorum, çaresizliğe isyan ediyorum, kız okullarını bombalayan talibanı düşündükçe aradaki korelasyonu kim nasıl çözecek onu merak ediyorum, her canın bir can olduğunu nasıl görecek insanlık, ne zaman... ne zaman insan en şerefli varlık olduğu gerçeğini görecek

Arif Coşkun 07.09.2010 13:18

Bizim orda bir deyim vardır konu olunca çok kullnırız bunu,
[B]"Kendi bir godik derdini bırakmış elin bir mucur derdine yanıyor"[/B]
(Mucur Godiğin dörtte biri) anlamında.
Bırakın şimdi Filsitini, Pakistanı'da önce kendi derdimize yanalım, bakın ülkemiz yavaş yavaş parçalanma noktasına getirildi. Aşağıdaki linki bir zahmet lütfen tıklayıp bir bakın.

[URL]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1439523598340[/URL]

altuntas58 07.09.2010 13:27

[QUOTE=Arif Coşkun;577910]Bizim orda bir deyim vardır konu olunca çok kullnırız bunu,
[B]"Kendi bir godik derdini bırakmış elin bir mucur derdine yanıyor"[/B]
(Mucur Godiğin dörtte biri) anlamında.
Bırakın şimdi Filsitini, Pakistanı'da önce kendi derdimize yanalım, bakın ülkemiz yavaş yavaş parçalanma noktasına getirildi. Aşağıdaki linki bir zahmet lütfen tıklayıp bir bakın.

[URL]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1439523598340[/URL]

[B]Bende bu videoyu izlerken kanım dondu yok böyle bir şey olmaz olamaz[/B]

abircan 07.09.2010 13:27

mehmet abinin facebook sayfası galiba habermi yazmı yorummu vardı nedir arif hocam

Arif Coşkun 07.09.2010 13:39

[QUOTE=abircan;577914]mehmet abinin facebook sayfası galiba habermi yazmı yorummu vardı nedir arif hocam[/QUOTE]

Evet vallahi izledim videoyu hayretler içinde kaldım herşey o kadar bariz ve net belgelerle açıklanmışki bunu anlamamak için insanın ya kör yada zır deli olması lazım bunu arkadaşlarla paylaşmak istedim. Güzel konular paylaşmış ayrıca Mehmet Abiyede teşekkür ederim.

abircan 07.09.2010 13:40

Bertaraf olmayız

Bertaraf olmayız

A.A. 7 Eylül 2010

İstanbul Barosu Başkanı Muammer Aydın, yeni adli yılın başlaması dolayısıyla yaptığı basın toplantısında referandumuna ilişkin fikirlerini “Biz bertaraf olmayacağız” diye açıkladı.

Hükümete, “Şu 2 maddeyi çıkartın gelin beraber bu konularla mücadele edelim, gerekli işlemleri birlikte yapalım” denildiğini, ancak bu teklifin kabul görmediğini ifade eden Aydın, şunları söyledi:
“Kabul etmediler. Niye? Çünkü gerçek amaçları yargı reformu adı altında HSYK ve Anayasa Mahkemesi’ni dönüştürmekti. Yargıyı da kendi vesayetleri altına alma girişimleridir bunlar. O nedenle biz ‘hayır’ diyoruz. 26 bin kişilik İstanbul Barosu her zaman görüşlerini açık ve net ifade etmiştir. Biz yapılmakta olan anayasa değişikliklerini dayatmacı bulduğumuz için karşıyız. Biz yapılmakta olan anayasa değişikliklerini, özellikle yargının içinde bulunduğu bu duruma rağmen bir yargı reformunu yapmak yerine Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) ve Anayasa Mahkemesini hedef alan ve bunları kendi yandaşı yapmak, kendinden bir yargı organına dönüştürmek için yapılmak istenen ve etrafına da birçok maddeyi serpiştirerek içine gizleyen anlayışa tepki gösteriyoruz”

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:26.