![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=doğan bulut;504190]ben yavaş yavaş musade isdesem kızarmısınız dövermisiniz[/QUOTE]
[B][I][COLOR=red]Abi bu hos sohbeti daha nerde bulacaksin yaw hem daha karpuz kesecektik......................:confused::D:confused::D:confused:[/COLOR][/I][/B] |
BANA MÜSADE ALLAHA EMET OLUN IYI GECLER ..........
HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN ........ |
ömer kardeş tut şu doğanı gaçıyor otur oturduğun yerde be ne uykusu şurda sabaha ne galdı zaten allah allah
|
:D[QUOTE=sevgim 58;504194]BANA MÜSADE ALLAHA EMET OLUN IYI GECLER ..........
HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN ........[/QUOTE] [B][I][COLOR=red]Sendemi gidiyorsun millet teker teker dagilyor yine yalniz kaliyoruz bari bende film izleyeyim iyi geceler[/COLOR][/I][/B] [I][COLOR=red][/COLOR][/I] |
anaam millet gidiyor kimse galmadı ya la pısıklar karıdan korkup gidiyosunuz dimi sivas erkeğine hiç yakışmıyor iyi gidin ben gendi gendime yazar çizerim
|
[B][I][COLOR=red]Dogan abi emir büyük yerden kimse yerinden kipirdamasin ............:)[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=sevgim 58;504194]BANA MÜSADE ALLAHA EMET OLUN IYI GECLER ..........
HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN ........[/QUOTE] güle güle sevgim kardeş yine buyur bekleris allah rahatlık vesin |
Abla ben burdayim ya.................................................
|
[QUOTE=ömer yalcin;504199][B][I][COLOR=red]Dogan abi emir büyük yerden kimse yerinden kipirdamasin ............:)[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
yok kardeş onlar uykuyu yarıladılar zaten |
[B][I][COLOR=red]Peki abi git yat dinlen yarin görüsürüz insallah ALLAH rahatlik versin[/COLOR][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:16. |
|