![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Selam ile girdim ozan eline
Hangi set engel dostluk seline De hadi vuralım sazın teline Şenlensin bu akşam yine bu mekan |
Duyudum ozanlarım kumara dalmış,
Kalemi bırakmış taşları almış, Sandalli burada yalınız kalmış, Küstüm ben kumarbaz dostlara küstüm. |
Ozan diyarında çiçekler açar
Kartallar turnalar leylekler uçar Dostluk çeşmesinden susayan içer Gelin ozanlar bir olsun gönül |
gördüm ki yine ozanlar toplanmış
sitemizin her tarafı ozanlarla kaplanmış bensiz atıştığınızı duyunca benim yüreğime hançer saplanmış... |
Ozan diyarında akmıyor çeşme,
Gerçek ozan isen haramdan içme, Kumarın yanından ne olur geçme, :D Kalemi konuştur, sazı konuştur. |
[QUOTE=sandalli;408866]Ozan diyarında akmıyor çeşme,
Gerçek ozan isen haramdan içme, Kumarın yanından ne olur geçme, :D Kalemi konuştur, sazı konuştur.[/QUOTE] Zararlı bu oyun ne olur geçin Sebepsiz bu sevda bilmem ki niçin Sağlam dostluklara bir temel için Kelamı konuştur sözü konuştur |
[QUOTE=sivaBURs;408871]Zararlı bu oyun ne olur geçin
Sebepsiz bu sevda bilmem ki niçin Sağlam dostluklara bir temel için Kelamı konuştur sözü konuştur[/QUOTE] Yeşerdi yaylalar yayılır koyun, Ozan olan ozan oynar mı oyun, Gelinde buraya şiire doyun, Selami konuştur, özü konuştur. |
hadiseli bir topic acitm diye
aksam üstü yine saldiran saldirana kendisi o pozlari veriken utanmamista ben resimleri gösteriken niye utanayim : )) |
[B][COLOR=darkorange]biraz işlerim vardı hallettim geldim
bu arada bir demlik çay demledim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]radyoyu açacaktım ama üşendim birlikte atışalım istedim [/COLOR][/B] |
[quote=sivaBURs;408862]Ozan diyarında çiçekler açar
Kartallar turnalar leylekler uçar Dostluk çeşmesinden susayan içer Gelin ozanlar bir olsun gönül[/quote] Dost nerede olursa arar bulunur Acaba doğanın bir kanunumudur? Dostluk çeşmesinden testini doldur İkram eyle dostlara şifalar bulsun |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:42. |
|