![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sustu ozanlarım çıkmıyor sesi,
Boşamı harcadık onca nefesi, Kırmadan yürekte bırak hevesi, Saygıyla, sevgiyle şiirle kalın. |
[B][COLOR=darkorange]nereye gidersiniz henüz başladık
daha 3-5 kez ancak atıştık iğneli sözlerle birbirimize sataştık biz bi işe fena alıştık [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;408842]Ozan dostların bir çoğu yeni
Nasılda unuttum Çirkin kız seni, Şimdi gerçektende çok üzdün beni,, Çok özür dilerim darılma bana,[/QUOTE] olur böyle sorunlar bak keyfine unutulmak acıdır dostun zihniyle özüre ne gerek vardıki ozanım hele biri gelir biri gider hayat işte siteye [B]çirkin gelmiş selam eder beşyo cu uzaktan dikiz eder sandallı,arif abilerim sırada bekler bana da bir destur verseler çirkin kaldı adımız anam neyleriz neyseki önceden evlenmişiz:D:D ozanlar güzellik yürekte biliriz banada artık güzel deseniz:D:D[/B] |
ozanlar günaydın hepinize
geldim yine kapınza eğer benimle atışmazsanız kuş :)pislesi tepenize:) |
[QUOTE=kronik;408769][B][COLOR=darkorange]ozanlar bugün erken başlamış
hazan ablam yerini almış bi hayli zamandır buraya uğramamış bizim gözlerimizi yollarda bırakmış [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I]Kronick bacım bende özledim sizleri, Ozanlar atışır akşam saatleri. Akşam evde HaZaN'nı bekler işleri, Bende gündüz veririm cevapları.[/I][/B] |
çiçek sarı bal sarı
bırakın bal yapsın arı ütüyü eline al sarı vur Hasan abimin kafasına:) |
Arı bal yapar petek petek
Mevladan çok diledim dilek Ele kavun yedirdi bana kelek Adaletin bumu kahpe felek |
diliyor size tatli dilli'niz hayirli geceler
tatilinde de kalbi sizi hep heceler bilirim gözleriniz yollarimi gözler yüregim sizleri com'cok özler hadi allaha emanet'siniz |
[B][COLOR=darkorange]bende erkenciyim bu gece
misafir vardı yoruldum epeyce buluşalım böyle hemen her gece iyi geceler dilerim hepinize [/COLOR][/B] |
misafirlerede kek mi yaptın
dün gece neden erkenden kaçtın ortaya selmasız bi şiir attın hoşgeldiniz kronik abla... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:44. |
|