![]() |
--->: SARKISLA-Gümüştepe
[QUOTE=bulutum;239160]baban ne işle meşgul şarkışladamı çalışıyor bendende slkm soyle sen bılmessın ama baban bılır[/QUOTE]
Selamün aleyküm abi babamında size selamı var soyisminizi tanıdık amaisminizi söylermisiniz.babam Şarkışla pancar bölge müdürlüğünde mevsimlik olarak çalışıyor babam şuan Kayseri de bizim yanımızda saygı ve selamlarımla ALLAH aemanet olun |
merhaba gümüştepeli köylülerim burası bayağı hareketlenmiş hepinize selamlar kendi köyümüzün sitesine girmeyide ihmal etmeyelim
mesela orhan abi balbademi kardeşim üye olmuşlar bile |
-->: SARKISLA-Gümüştepe
arkadaşlar acil olmadığı müddetçe diğer konulara biraz ara verelim gece gündüz okuyalım fatiha larımızı az kaldı 18 mart ŞEHİTLERİMİZ BİZDEN DUA BEKLİYORLAR
BİRAZ GAYRET LÜTFEN!!! |
[QUOTE=şarkışlalı_yigi;244146]merhaba gümüştepeli köylülerim burası bayağı hareketlenmiş hepinize selamlar kendi köyümüzün sitesine girmeyide ihmal etmeyelim
mesela orhan abi balbademi kardeşim üye olmuşlar bile[/QUOTE] sıte adresı nedır ozelden yazarmısın benım bıldıgım adres ıse kusura bakma ama pek bısey yok bende uye oldum ama toplam uye sayısı yanlıs hatırlamıyo ısem benımle bırlıkte 3 ıdı yanılıyomuyum:) |
-->: SARKISLA-Gümüştepe
:@______________________.............................
|
[QUOTE=bulutum;244160]sıte adresı nedır ozelden yazarmısın benım bıldıgım adres ıse kusura bakma ama pek bısey yok bende uye oldum ama toplam uye sayısı yanlıs hatırlamıyo ısem benımle bırlıkte 3 ıdı yanılıyomuyum:)[/QUOTE]
doğru erdem kardeşim adres senin üye olduğun ama şuan üye sayısı 20 lerde uzun zamandır köyümüzün sitesi tamirdeydi zamanla hareketlenir heralde |
Tüm müslümanların mevlit kandilini kutlar yüce ALLAH tan hayırlara vesile olmasını temenni ederim
|
[QUOTE=balbademi_58;245854]Tüm müslümanların mevlit kandilini kutlar yüce ALLAH tan hayırlara vesile olmasını temenni ederim[/QUOTE
Allah razı olsun. Bir mukabil... |
Selamün aleyküm bütün köylülerime ve hemşerilerime nerdesiniz ya neden hiç kimse girmiyor ne buraya nede köyün sitesine neyse kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar
|
[QUOTE=balbademi_58;252534]Selamün aleyküm bütün köylülerime ve hemşerilerime nerdesiniz ya neden hiç kimse girmiyor ne buraya nede köyün sitesine neyse kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
sorma aynı sıkıntı var malesef sanırım aradıkları seylerı bulamıyo lar farklı arayıs ıcerısınde olanlar ıcın ıdeal deıl sıte |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:46. |