Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Şarkışla (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   SARKISLA-Gümüştepe (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11382)

balbademi_58 27.02.2008 22:43

--->: SARKISLA-Gümüştepe

[QUOTE=bulutum;239160]baban ne işle meşgul şarkışladamı çalışıyor bendende slkm soyle sen bılmessın ama baban bılır[/QUOTE]

Selamün aleyküm abi babamında size selamı var soyisminizi tanıdık amaisminizi söylermisiniz.babam Şarkışla pancar bölge müdürlüğünde mevsimlik olarak çalışıyor babam şuan Kayseri de bizim yanımızda saygı ve selamlarımla ALLAH aemanet olun

şarkışlalı_yigi 13.03.2008 20:19

merhaba gümüştepeli köylülerim burası bayağı hareketlenmiş hepinize selamlar kendi köyümüzün sitesine girmeyide ihmal etmeyelim
mesela orhan abi balbademi kardeşim üye olmuşlar bile

Abdurrahman 58 13.03.2008 20:31

-->: SARKISLA-Gümüştepe

arkadaşlar acil olmadığı müddetçe diğer konulara biraz ara verelim gece gündüz okuyalım fatiha larımızı az kaldı 18 mart ŞEHİTLERİMİZ BİZDEN DUA BEKLİYORLAR
BİRAZ GAYRET LÜTFEN!!!

bulutum 13.03.2008 20:50

[QUOTE=şarkışlalı_yigi;244146]merhaba gümüştepeli köylülerim burası bayağı hareketlenmiş hepinize selamlar kendi köyümüzün sitesine girmeyide ihmal etmeyelim
mesela orhan abi balbademi kardeşim üye olmuşlar bile[/QUOTE]

sıte adresı nedır ozelden yazarmısın benım bıldıgım adres ıse kusura bakma ama pek bısey yok bende uye oldum ama toplam uye sayısı yanlıs hatırlamıyo ısem benımle bırlıkte 3 ıdı yanılıyomuyum:)

Abdurrahman 58 13.03.2008 20:51

-->: SARKISLA-Gümüştepe

:@______________________.............................

şarkışlalı_yigi 17.03.2008 23:29

[QUOTE=bulutum;244160]sıte adresı nedır ozelden yazarmısın benım bıldıgım adres ıse kusura bakma ama pek bısey yok bende uye oldum ama toplam uye sayısı yanlıs hatırlamıyo ısem benımle bırlıkte 3 ıdı yanılıyomuyum:)[/QUOTE]

doğru erdem kardeşim adres senin üye olduğun ama şuan üye sayısı 20 lerde uzun zamandır köyümüzün sitesi tamirdeydi zamanla hareketlenir heralde

balbademi_58 19.03.2008 11:26

Tüm müslümanların mevlit kandilini kutlar yüce ALLAH tan hayırlara vesile olmasını temenni ederim

orhany 19.03.2008 22:38

[QUOTE=balbademi_58;245854]Tüm müslümanların mevlit kandilini kutlar yüce ALLAH tan hayırlara vesile olmasını temenni ederim[/QUOTE

Allah razı olsun. Bir mukabil...

balbademi_58 10.04.2008 22:23

Selamün aleyküm bütün köylülerime ve hemşerilerime nerdesiniz ya neden hiç kimse girmiyor ne buraya nede köyün sitesine neyse kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar

bulutum 10.04.2008 23:22

[QUOTE=balbademi_58;252534]Selamün aleyküm bütün köylülerime ve hemşerilerime nerdesiniz ya neden hiç kimse girmiyor ne buraya nede köyün sitesine neyse kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar[/QUOTE]

sorma aynı sıkıntı var malesef sanırım aradıkları seylerı bulamıyo lar farklı arayıs ıcerısınde olanlar ıcın ıdeal deıl sıte

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:46.