![]() |
Cevap: Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ?
[B]Dinimiz açısından bir sakıncası olmasaydı hiç düşünmeden bu soruya evet derdim fakat dinimiz bunu tasvip etmediği için bu soruya hayır diyorum zira Rabbimizin hikmetinden sual olunmaz[/B]
|
--->: Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ?
Bu konuda dinimizin net tavrını tam bilemediğim için kararsızım.Bir kısım diyorki dinimiz uygun görmüştür,bir kısımda görmemiştir diyor.Bu yüzden kararsızım...
|
bütün ,insanları seviyorum insanlık için herşey yaparım ölmedende bağışlarım
|
Bence organlarin bagislanmasi lazim, dinimizin böyle bir yasak koydugunu idda eden arkadaslar bunu ayet ve hadis-i seriflerle desteklerlerse cok sevinirim.
|
kesinlikle bağışlarım sadece beni ürküten ölmeden önce organlarının alınacağını bilmek sadece bundan korkuyorum nebileyim sanki ölmeden mezarını kazmak gibi bişi belki yanlış düşünüyorum oyüzden ben bunu bilmiyeyim öldükten sonra neolursa olsun
|
[B]Tabiki bağışlayacağım geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı kan bağışı yapamıyorum fakat ilerrde organlarımı ihtiyacı olanlara yaşamak isteyenlere bağışlyacağım....[/B]
|
[B][I]Hayır bağışlamammmm...............[/I][/B]
|
Iyi birini bulursam bagislarim herhalde. Organlarimin insanlara zarar veren birine yardimci olmasini istemiyorum.
|
Ben Bagislardim.Öldükten sonra zaten ise yaramayacak.bari ihtiyaci olan birine vereyim =)
|
aynen bacima katiliyorum bende bagislamak isterim
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:29. |