![]() |
Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların
[B]Ben pek sinemaya gitmem ama DVD izlerim en son RECEP İVEDİĞİ izledim harikaydı[/B]
|
Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların
güneşi gördüm e gittim yok böyle bişey resmen ülkemize hakaret edilmiş bilmiyorum bu filmi izleyip de benim gibi düşünen var mı
|
[B]Daha önce sinemada da izlemiştim dün gece yine izlemek istedim cok güzel flim tavsiye ederim daha önce yapılan 'Kızgın Güneş' tarzı.[/B]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2958][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2958[/img][/url] |
en son sinemada benjamin button'a gittim süper filmdi..
|
[B]Günesi Gördüm[/B]
Herkese tavsiye edebilecegim bir film, kimi zaman türkiyeye haksizlik edilmis olsa da filmde, izlenilesi güzel bir yapim, Oldukca komik sahneler de var, ben böyle bir yapim beklemiyordum sahsen, begendim... |
[URL=http://img4.imageshack.us/my.php?image=1134yamakasiw.jpg][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/8916/1134yamakasiw.jpg[/IMG][/URL]
Tür : Aksiyon / Dram Gösterim Tarihi : 12 Nisan 2002 Yönetmen : Ariel Zeitoun Senaryo : Luc Besson , Philippe Lyon , Julien Seri Görüntü Yönetmeni : Philippe Piffeteau Müzik : DJ Spank , Joey Starr Yapım : 2001, Fransa , 90 dk. Oyuncular Châu Belle Dinh (Baseball) , Williams Belle (La Araignée) , Malik Diouf (La Belette) , Yann Hnautra (Zicmu) , Guylain N'Guba-Boyeke (Rocket) Yamakasi, kendi yasalarını belirlemiş, yedi varoş gencinin öyküsüdür... Onların yeri yurdu belli değildir, çünkü her yer evleridir. Yüzlerinde tehlikeli ifadeler olsa da, hepsi güvenilir insanlardır. Binalara tırmanırlar, akıl almaz biçimde sıçrayıp, atlarlar. Grubun her üyesinin kendisine has becerileri vardır; Baseball usta bir atlayıcıdır, Araignee, ipler yardımıyla çizgi roman kahramanlarını aratmayan akrobatik hareketler yapar, Weasel bir yılan balığı kadar kıvraktır, Zichmu bütün marifetini dans ve müzikte sergiler, Rocket adı gibi hızlıdır... Bütün gençlik bu ekibe hayrandır ve taklit ederler. Bir gün bir kaza olur... Şimdi Yamakasi grubu becerilerini hayat kurtarmak için kullanmak durumundadır. çok güzel bir sinema en son cumartesi akşamı izledim... |
benjamin buttonun tuhaf hikayesini ve madagaskar 2 yi film sitesinden izledim..
ikisi de güzeldi tavsiye ederim... |
bu aralar çok filim izledim ama gerçekten çok güzel diyebileceğim filim yok denecek kadar az. Ancak birkaç tane var.
Aşk Tutulması = Eski türk filmi tadında çok güzel bir film tavsiye edrim. Ben çok eğlenceli buldum. Sonsuz Aşk= Bu filim 2002 yapımı Kevin Costner baş rolde oynuyor. Sıradışı ve çok güzel bir film. Hem sürükleyici hemde aşkı farklı bir bakış açısıyla anlatmış bir filim. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Ben çok beğendim. Tetikçi(shooter) = mark walbergin baş rolünde oynadığı 2007 yapımı tetikçi filmide güzel bir aksiyon filmi bence, özellikle filmin son bölümlerindeki sahneler çok can alıcı. |
[QUOTE=ErdalGüler;401335]bu aralar çok filim izledim ama gerçekten çok güzel diyebileceğim filim yok denecek kadar az. Ancak birkaç tane var.
Aşk Tutulması = Eski türk filmi tadında çok güzel bir film tavsiye edrim. Ben çok eğlenceli buldum. Sonsuz Aşk= Bu filim 2002 yapımı Kevin Costner baş rolde oynuyor. Sıradışı ve çok güzel bir film. Hem sürükleyici hemde aşkı farklı bir bakış açısıyla anlatmış bir filim. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Ben çok beğendim. Tetikçi(shooter) = mark walbergin baş rolünde oynadığı 2007 yapımı tetikçi filmide güzel bir aksiyon filmi bence, özellikle filmin son bölümlerindeki sahneler çok can alıcı.[/QUOTE] Sıradışı İzlerken insanı içine çeken bir film.Olaylardan kopmamak için tek saniyesini bile kaçırmamaya çalıştım. yaşadığımız olayları ne kadar kontrol altına almaya çalışsakda herşey olacağına varır diye düşündüren bir film... |
tabiki receb ivedik 2 şahan yine yapmış yapacağını çok güzel ben size film değil de şahan daha önceleri yaptığı skeçleri tiplemeleri izlemenizi tavsiye ediyorum...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:26. |