Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=341)
-   -   Memlekette İftar (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=20401)

ABDULLAH DUMAN 06.09.2008 15:12

-->: Memlekette İftar

[QUOTE=Sivaslilar.Net;301451][IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/iftaradavet.gif[/IMG]

Sivas’ımızın ve Sivasspor’umuzun sitesi olan Sivasspor.com ve Sivaslılar.net’ in Sivas’ta düzenlediği ilk organizasyonda bir araya geliyoruz.

Sivasspor.com ve Sivaslılar.net üyeleri bu kez iftarda, aynı masada buluşacaklar.
İftarın eşsiz güzelliği siz değerli üyelerimizle daha da güzelleşiyor.
Sürpriz konukların da katılacağı iftara tüm Yiğidolar davetlidir.

[CENTER][B][COLOR="Red"]Yer:[/COLOR][/B] [B]Sivas Öğretmen Evi Açıkhava Yemek Salonu[/B]
[COLOR="red"][B]Tarih:[/B][/COLOR] [B]13 Eylül Cumartesi[/B]
[COLOR="red"][COLOR="red"][B]Saat [/B]:[/COLOR][/COLOR] [B]18.54 (iftar saati)[/B]
[COLOR="red"][B]Menü[/B]:[/COLOR]
[B]Domates Çorbası
İnegöl Köfte
Pirinç Pilavı
Kadayıf Tatlısı
Meyve Suyu
Salata[/B]
[B]Bir kişilik fiyat :[/B][COLOR="red"][B]10 ytl[/B][/COLOR]
[/CENTER]

-Katılacak arkadaşlarımız isimlerini bu başlığa 10 Eylül Çarşamba gününe kadar yazdırmaları önemle rica olunur.
-Üyelerimiz, siteye üye olmayan arkadaşlarını getirmeyi düşünürlerse onların isimlerini de listeye dahil ettirmeleri zorunludur.
-Organizasyon tarihi Sivasspor’umuzun 14 Eylül Pazar günü yapacağı Bursaspor maçı gününe göre organize edilmiştir.
-Siz değerli Sivasspor.com ve Sivaslılar.net üyeleri için yardımcı olan Sivas Öğretmenevi yönetimine teşekkür ederiz.

[B][COLOR="Red"]Katılacaklar[/COLOR]:
1.) Abdullah YİĞİT (maç yorumcusu)
2.) Mustafa Ateş (spor program yapımcısı)
3.) jakobieen
4.) Yiğiter
5.) Rallim58
6.) sultanşehir
7.) yakamozz
8.) haythuyt
9.)AhmetTuran90
10.) BekirBayrak
11.) ABDULLAH DUMAN
12.) 1967_DERNEK_MUSTAFA
13.) muRTix1(Murat Oğrak Aymila Turizm)
14.) merkez_emre
15.) sensetik
16.) yigido_sampiyon
17.) SİVASLI ALEX
18.) anilcan213
19.) Gençlik_58
20.) cücü baba[/B][/QUOTE]

DUYDUĞUM KADARIYLA SAKAT OLDUĞU İÇİN HAYRETTİNDE KATILACAKMIŞ ORGANİZASYONA

Rallim58 06.09.2008 23:54

--->: -->: Memlekette İftar

[QUOTE=FurkaN;305947][B]İstanbul ve diğer yerlerdeki iftarlardan ziyade Sivas'taki organizasyonu daha çok merak ediyorum zira Sivas'taki ilk olacak orası için inşaallah katılım çok olur...[/B][/QUOTE]

[B]Memlekette iftarı bırakıp kaç, sonra da meraktan çatla:)[/B]

[B]İftarda resimleri görünce eyvah keşke günü birlikte olsa iftarda o gün orada olsaydım diyeceksin ama iş işten geçmiş olacak hocam!:):):)[/B]

FurkaN 07.09.2008 03:34

-->: --->: -->: Memlekette İftar

[QUOTE=rallim58;306120][B]Memlekette iftarı bırakıp kaç, sonra da meraktan çatla:)[/B]

[B]İftarda resimleri görünce eyvah keşke günü birlikte olsa iftarda o gün orada olsaydım diyeceksin ama iş işten geçmiş olacak hocam!:):):)[/B][/QUOTE]

[B]Abi şuna bırakıp kaçmak değil de görev icabı geldin desek :) (malum yazdıklarınızı gerçek sananlar olabilir)

Abi hiç belli olmaz İstanbul'da değilde orada da olabilrim o gün :) ama benim o haftasonu için çağırdığım misafirlerim daha önemli (tabi gelirlerse:))[/B]

ABDULLAH DUMAN 07.09.2008 16:14

BİZİM FALÇATA 58 DE GELİYOR SONUNDA İKNA EDEBİLDİM

ABDULLAH DUMAN 07.09.2008 16:16

YA ÇOK AZ HADİ BİRAZ 2 KİŞİYLE İFTARA GİDİYOZ OLMAZKİ YA HADİ BAYLAR BAYANLAR BİRAZ YAZIN ŞURAYA AYIP OLUYO YA ONBİNLERCE ÜYE VAR SİVASTAKİLER HADİ BU ORTAM Bİ DAHA BULUNMAZ HADİ

ukaceko58 07.09.2008 23:36

--->: Memlekette İftar

[B][COLOR="Red"][U]ben sivas kangal deli alinin torunu ali bnde katılmak isterdim ama napalım uzak :D ama istanbulda bole bisey olursa canla basla ordayız iNSALLAH[/U][/COLOR][/B]

Rallim58 07.09.2008 23:43

--->: -->: Memlekette İftar

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;306902]BİZİM FALÇATA 58 DE GELİYOR SONUNDA İKNA EDEBİLDİM[/QUOTE]

[B]Abdullah kardeşim kimseyi ikna etmekle değil gönülle katılımların olması gerek...[/B]

den_iz 08.09.2008 10:32

--->: Memlekette İftar

Bu listeye ismimi nasıl yazacağım yaa lütfen yardımcı olun...

Benide listeye yazın lütfen.

SivasLady 08.09.2008 10:47

Cevap: --->: Memlekette İftar

[QUOTE=den_iz;307170]Bu listeye ismimi nasıl yazacağım yaa lütfen yardımcı olun...

Benide listeye yazın lütfen.[/QUOTE]

[QUOTE][B]Katılacaklar:
1.) Abdullah YİĞİT (maç yorumcusu)
2.) Mustafa Ateş (spor program yapımcısı)
3.) jakobieen
4.) Yiğiter
5.) Rallim58
6.) sultanşehir
7.) yakamozz
8.) haythuyt
9.)AhmetTuran90
10.) BekirBayrak
11.) ABDULLAH DUMAN
12.) 1967_DERNEK_MUSTAFA
13.) muRTix1(Murat Oğrak Aymila Turizm)
14.) merkez_emre
15.) sensetik
16.) yigido_sampiyon
17.) SİVASLI ALEX
18.) anilcan213
19.) Gençlik_58
20.) cücü baba
21.) den_iz[/B][/QUOTE]

[B]:) anasayfaya bak 21. siradasin[/B]

yurtoglu22 08.09.2008 18:26

Cevap: Memlekette İftar

aAAAhhhhhhhhhhhhhh Sivasta olmadigimdan dolayi katilamyorum davetiye cok tesekür ederim sizler le iftar yamak isterdim ama olmuyor zalim kadermi dersiniz yoksa nasipmi dersiniz bir türlü olmuyor insallah bir gün olur Hepinizin Ramazani candan kutlar Hayirli iftarlar ALLAH kabul etsin insallah Tekrarni nasip etsin insallah Simdiden Bütün islam Aleminin ve sivas"larin Ramazan Bayramini candan kularim

Lauenburg
Bekir yurtoglu

WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:24.