![]() |
--->: Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
[QUOTE=SivasLady;324503][B]ooo keyifler yerindeymis :D skora diyecek sözüm yok :D sike kesin vardir :D
bekir abi resimler icin cok tskler tek gözüme carpan bir kac formalar var :mad: hec hos degildi SivasSpor formalari disinda giyinmemeli bence [/B][/QUOTE] ABLA YAZDIIM YAZIYI GORMEDIN MI TFF BASKANI MAİL ATTI MAC TA SİKE VAR!!! |
Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
Kazanan takimi tebrik ediyorum..........
|
-->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
[B]İki takımın da tüm oyuncuları forvet oynadı galiba.:)[/B]
|
-->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
[QUOTE=arikarinkuchi;323891][B][B][COLOR="red"]26.10.2008[/COLOR] TARİHİNDE [COLOR="red"]2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇINI [/COLOR]DÜZENLEDİK.MAÇ KIRMIZI TAKIMIN 30-29 ÜSTÜNLÜĞÜYLE SONUÇLANDI.
HER İKİ TAKIM OYUNCULARINA DA TEŞEKKÜR EDERİZ. [B][COLOR="red"]KIRMIZI TAKIM 30 - BEYAZ TAKIM 29[/COLOR] [COLOR="Red"][U]KIRMIZI TAKIM KADROSU :[/U][/COLOR] 1-ARİKARİNKUCHİ 2-LEBLEBİ 3-HAYHUYT 4-SUBARO 5-RESUL AKPINAR 6-UĞUR ŞİMŞEK [U][COLOR="red"] BEYAZ TAKIM KADROSU :[/COLOR][/U] 1-SERRKAN 2-GFB34 3-AKİFEKER 4-GOKAHMET 5-AHMETTURAN 6-YİĞİDO GENÇLİK 7-SVS_CRAZY_58[/B][/B] [COLOR="red"]NOT:[/COLOR]RESİMLER BİZİ KIRMAYIP MAÇIMIZDA FOTOĞRAF ÇEKMEYE,HAKEMLİK YAPMAYA GELEN SN.BEKİR BAYRAK TARAFINDAN SİTEMİZE KONULACAKTIR [COLOR="red"]NOT 2 :[/COLOR] ABDULLAH DUMAN VE FALÇATA58 AİLELERİNİN SAĞLIK SORUNUNDAN DOLAYI BU ORGANİZYONA KATILAMAMIŞTIR.KENDİLERİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ. [COLOR="red"]MAÇIN YILDIZI :[/COLOR] ATTIĞI BİRBİRİNDEN GÜZEL GOLLERLE GFB34 SEÇİLMİŞTİR[/B] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img117.imageshack.us/img117/3269/kupafifapokalkf7.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] birde kupa koymuş utanmadan!insanda biraz utanma olur yav balığına yendiniz olm 3 gol kayıp naptınız 3 golüü:D |
--->: -->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
[QUOTE=serrrkan;324544]birde kupa koymuş utanmadan!insanda biraz utanma olur yav balığına yendiniz olm 3 gol kayıp naptınız 3 golüü:D[/QUOTE]
[B]koyacam tabi hakkımızdı :D bilerek de bir gol yedim onu da hiç demiyon :D 2maçtır meydan okudun ikisinde de senin takım benim takıma yenildi :) [/B] |
-->: Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
[QUOTE=SivasLady;324503][B]ooo keyifler yerindeymis :D skora diyecek sözüm yok :D sike kesin vardir :D
bekir abi resimler icin cok tskler tek gözüme carpan bir kac formalar var :mad: hec hos degildi SivasSpor formalari disinda giyinmemeli bence [/B][/QUOTE] aynen katılıyorum kader ablama 3 büyüksüz organizeler lütfen kwel bu 2 oldu bidaha sivasspor forması giyin |
[QUOTE=arikarinkuchi;324547][B]koyacam tabi hakkımızdı :D
bilerek de bir gol yedim onu da hiç demiyon :D 2maçtır meydan okudun ikisinde de senin takım benim takıma yenildi :) [/B][/QUOTE] NASI SENIN TAKIM LA :confused::confused::confused::confused: |
[QUOTE=akifeker2;324671]NASI SENIN TAKIM LA :confused::confused::confused::confused:[/QUOTE]
[B]benim takım 1.de yendi adurahman abi rakipti şimdi yine rakiptik çok hırslıydı yenecez sametin takımı falan yine yenildi onu diyorum ama 1. de sende vardın bizim takımda sen alınma buna :)[/B] |
--->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
[B]AHHHH APDURRAHMANCIM AHHHH!!!!!
SU YENILGIYI NE ZAMAN KABUL EDECEN ANLAMIYORUMKI YAHU KABUL ET SIZI AYAGIMIZDA OYNATTIK OLMAZ BOLE AMA:) SEN KENDINI BIRDAHAKI MACIN YENILGISINEDE HAZIRLA BENCE HEHE :D[/B] |
-->: 2.GELENEKSEK HALISAHA MAÇI SONUCU
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;323931]KUSURA BAKMAYIN KATILAMADIK KATILMAYI ÇOK İSTEDİK AMA OLMADI NORMAL BİR SEBEPTEN OLSA NEYSE AMA HASTAMIZ YOĞUN BAKIMDA OLDUĞU İÇİN KATILAMADIK[/QUOTE]
ABDULLAH GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH BİR DAHAKİNE HERZAMAN Kİ GİBİ SAGLIK HERŞEYDEN ÖNCE GELİR... BU ARADA HAMDİ YE SELAMLAR ŞAFAK KAÇ KALDI BENİM ASKERLİK YAPTIGIM YERDE YAPIYO ŞEBİN KARAHİSAR |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:52. |