Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kömür Yardımına Devam (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=23394)

LaEdri 05.01.2009 15:38

Cevap: Kömür Yardımına Devam

[QUOTE=seva;358197][B]kabul etmem[/B] sanki herşeyi kolay yapılıyor...[/QUOTE]

[B]İşte buna bağnazlık diyorlar:)[/B]

seva 05.01.2009 22:58

[QUOTE=Yiğiter;358204][B]İşte buna bağnazlık diyorlar:)[/B][/QUOTE]

sizin hangi eleştirinizi sildim söylermisiniz veya hangi eleştirinize karşı çıktım eleştirin özgürce kardeş...

Ben doğruları gerçekleri söylüyorum ama siz inatla konudan konuya geçiyorsunuz çünkü kabulenemiyorsunuz söylediklerimin arkasındayım eğer varsa kötülüğü çıkar seçimlerde...

LaEdri 05.01.2009 23:17

[QUOTE=seva;358515]sizin hangi eleştirinizi sildim söylermisiniz veya hangi eleştirinize karşı çıktım eleştirin özgürce kardeş...

Ben doğruları gerçekleri söylüyorum ama siz inatla konudan konuya geçiyorsunuz çünkü kabulenemiyorsunuz söylediklerimin arkasındayım eğer varsa kötülüğü çıkar seçimlerde...[/QUOTE]

İstersen sil yani eleştirilerimizi.Biz de sana "alt forum yöneticisi " değil "Ak parti yöneticisi" yazarız olur biter:) Hoş;akp'ye yapılan hiçbir eleştiryi kabul etmediğne göre Ak parti yöneticisinden de farkın yok..:)

Bak diyorsun ki "ben doğruları,gerçekleri söylüyorum"..yahu onlar senin doğrun,benim doğrum değil.Ve senin doğrunun dışında da doğruların olabileceğini kabullenmiyorsun,yani bağnazlık yapıyorsun.

Şunu da unutma yüzde 47 oyun karşısında yüzde 53 benimsemeyen kesim var ve 53 > 47 :)

çılgın_türk 05.01.2009 23:27

bu atışmalar çok güzel oluyor valla devam devam :D

seva 05.01.2009 23:39

[QUOTE=Yiğiter;358525]İstersen sil yani eleştirilerimizi.Biz de sana "alt forum yöneticisi " değil "Ak parti yöneticisi" yazarız olur biter:) Hoş;akp'ye yapılan hiçbir eleştiryi kabul etmediğne göre Ak parti yöneticisinden de farkın yok..:)

Bak diyorsun ki "ben doğruları,gerçekleri söylüyorum"..yahu onlar senin doğrun,benim doğrum değil.Ve senin doğrunun dışında da doğruların olabileceğini kabullenmiyorsun,yani bağnazlık yapıyorsun.

Şunu da unutma yüzde 47 oyun karşısında yüzde 53 benimsemeyen kesim var ve 53 > 47 :)[/QUOTE]

:D:D:D

Bak kardeş neden sileyim senin mesajlarını kötü bişey demiyorsunki eleştiriyorsun eleştirilerinde haklı olabilirsinde seninde doğruların olabilir ben sadece AKP hükümetin bazı çalışmalarını beğeniyorum sana bütün çalışmalarını beğeniyorum demiyorum.....

LaEdri 06.01.2009 14:42

[QUOTE=seva;358531]:D:D:D
ben sadece AKP hükümetin[COLOR="Red"] [B]bazı[/B][/COLOR] çalışmalarını beğeniyorum sana bütün çalışmalarını beğeniyorum demiyorum.....[/QUOTE]

Burdan bazı çalışmalarını sevdiğine göre çoğu çalışmasını da sevmediğin anlamı çıkar ama şu sevemediğin çalışmalarına daha rastgelmedik:D.halbuki sevmediğin çalışmaları çoğunluğu oluşturuyor demek ki:)

seva 06.01.2009 16:03

[QUOTE=Yiğiter;358713]Burdan bazı çalışmalarını sevdiğine göre çoğu çalışmasını da sevmediğin anlamı çıkar ama şu sevemediğin çalışmalarına daha rastgelmedik:D.halbuki sevmediğin çalışmaları çoğunluğu oluşturuyor demek ki:)[/QUOTE]

valla ben engelli biri olarak ilçede engellilere yönelik hiç bi çalışma yok aslında hiç bi yerde yok yeni yeni olmaya başladı mesela kardeşimin okulunda zihinsel engelliler bölümü açtılar inşallah hep böyle gider gerçi yarıda bırakırlar hükümet uğraşsada bazı insanlarımız kabul etmiyorlar...

şimdi benim de varmıymış :D:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:11.