![]() |
Cevap: Başınıza gelen en kötü şey nedir???
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]okadar anlayışlı olsa derdik ama nerde :D:D:D[/FONT][/COLOR]
|
ay arkadaşlar alemsiniz gülmekten gözlerimden yaş geldi kafir oldum annem öyle derdi tevbe et kafir oldun derdi.gerçek kötü olay derseniz iki yıl önce kızımın apandisiti patlamış bende üşüttü sanarak serum taktırdım hastanede daha kötü oldu sonra tesadüfe bakarmısın başka bir doktor çağrıldı doktor kangallıymış kimliğine baktı tekrara ultrasona aldı ve acilen ameliyata aldı gece 12 de çok şükürki kurtardı evvel allah sonra o doktor sağolsun şimdi çok iyi kızım hamd olsun.
|
[QUOTE=guldane;443484]ay arkadaşlar alemsiniz gülmekten gözlerimden yaş geldi kafir oldum annem öyle derdi tevbe et kafir oldun derdi.gerçek kötü olay derseniz iki yıl önce kızımın apandisiti patlamış bende üşüttü sanarak serum taktırdım hastanede daha kötü oldu sonra tesadüfe bakarmısın başka bir doktor çağrıldı doktor kangallıymış kimliğine baktı tekrara ultrasona aldı ve acilen ameliyata aldı gece 12 de çok şükürki kurtardı evvel allah sonra o doktor sağolsun şimdi çok iyi kızım hamd olsun.[/QUOTE]
Geçmiş olsun gerçekten çok kötüymüş, ALLAH kötülerle ve kötülüklerle karşılaştırmasın (amin) |
teşekkür iderim gulüm bahtiyar olasın hemi.
canım çok teşekkür ederim gerçekten allah kimsenin başına getirmesin.ödüm gopdu gı. |
sınavın en heyecanlı yerinde aceleyle kopya cekerken hocama yakalanmıştım kendimi çok kötü hisstemiştim ne günlerdi ama :D:D
|
Telefonum bozuldu :confused:
Köyde tamircide yok :mad: |
[QUOTE=sivaslı fd;443591]Telefonum bozuldu :confused:
Köyde tamircide yok :mad:[/QUOTE] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]aps ile gönder hemen yaptırayım [/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;443592][COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]aps ile gönder hemen yaptırayım [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Vay sağol abicim çok zorlu adamsın vallaha ALLAH razı olsun düşünmen yeter yaptırmış gader oldun (ama hala çalışmıyor) :D :D :D |
[QUOTE=HaZaN;409233][B][I]Bende hiç unutmuyorum pamuk diye bir kedimiz vardı tabaktaki yemeğe uzanmıştı; ablam ayağındaki terlikle bir vurmada öldürmüştü çok ağlamış ve ablamla kavga etmeştim.[/I][/B][/QUOTE]
MaşaLLah, Ne AbLan Varmiş. Pek SinirLendirme, AbLani Sanada TerLik Vurmasin = ) |
En sevdiğim kotumun dizi yırtıldı yaa :confused:
Aslında zaten yırtık moda, giymeye devam etsem kimse bişey demez "hmm kız modaya takılıyor" derler ama oda bana uymaz işte:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:35. |